Rețetă budincă cu mere la multicooker Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru budincă: |
• 3 ouă |
• 200 g zahăr brun |
• 250 g mere răzuite (le cântărim gata răzuite, cu tot cu zeamă) circa 2 mere mari sau 3 medii |
• 150 g făină |
• 100 ml iaurt |
• 1/2 linguriță praf de copt |
• 1/2 linguriță scorțișoară pudră |
• 1 linguriță pudră sau extract de vanilie |
• ¼ linguriță sare |
Pentru toping: |
• 100 g cremă de brânză |
• 50 ml frișcă lichidă |
• 70 g zahăr pudră |
• 1/2 linguriță scorțișoară pentru pudrat |
Descriere
Azi vă arăt cum am făcut un desert rapid, în doar 20 de minute, la funcția Turbo a noului meu multicooker Crockpot Turbo Express. Vă propun o rețetă simplă, o budincă densă și gustoasă, care are ca personaj principal mărul.
Mod de preparare
1. Mixăm ouăle cu zahărul și sarea până se dizolvă tot zahărul și obținem o spumă galben pal. Adăugăm praful de copt și mirodeniile, apoi iaurtul și mai mixăm puțin.
2. Adăugăm merele răzuite și le încorporăm cu o spatulă, apoi adaugăm făina și, la fel, o amestecăm cu o spatulă.
3. Punem compoziția într-o formă tapetată cu hârtie de copt.
4. Punem în vasul Crockpotului o cană de apă, apoi grătarul special, iar pe grătar punem apoi tava. Punem capacul, sigilăm, blocăm valva de presiune, apoi setăm manual, turbo, 20 de minute.
5. După cele 20 de minute, deschidem valva pentru a elimina aburul și scoatem budinca pe o farfurie sau un grătar, pentru a o lăsa să se răcească.
6. După ce s-a răcit, punem pe deasupra crema obținută din mixarea celor 3 ingrediente pentru toping.
7. Pudrăm cu scorțișoară. O servim rece.
2. Adăugăm merele răzuite și le încorporăm cu o spatulă, apoi adaugăm făina și, la fel, o amestecăm cu o spatulă.
3. Punem compoziția într-o formă tapetată cu hârtie de copt.
4. Punem în vasul Crockpotului o cană de apă, apoi grătarul special, iar pe grătar punem apoi tava. Punem capacul, sigilăm, blocăm valva de presiune, apoi setăm manual, turbo, 20 de minute.
5. După cele 20 de minute, deschidem valva pentru a elimina aburul și scoatem budinca pe o farfurie sau un grătar, pentru a o lăsa să se răcească.
6. După ce s-a răcit, punem pe deasupra crema obținută din mixarea celor 3 ingrediente pentru toping.
7. Pudrăm cu scorțișoară. O servim rece.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei