Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Banoffee Pie la Multicookerul Crock-pot Turbo Express

Rețetă Banoffee Pie la Multicookerul Crock-pot Turbo Express
Rețetă Banoffee Pie la Multicookerul Crock-pot Turbo Express Rețetă Banoffee Pie la Multicookerul Crock-pot Turbo Express

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 conserve lapte condensat
• 400g smântână lichidă pentru frișcă
• 300g biscuiți cacao
• 100g unt
• 2 banane
• 1 linguriță esență de vanilie
• 50g zahăr pudră
• ciocolată neagră pentru decor

Descriere

Banoffee Pie este o rețetă englezească cu adevărat deosebită și deloc dificil de preparat cu ajutorul Multicookerului Crockpot Turbo Express!

Mod de preparare

  • Începem prin a pune conservele de lapte condensat peste grilajul metalic în oala Multicookerului Turbo Express, după care turnăm apă fierbinte peste conserve cât să le acopere și setam presiunea high pentru 45 minute.
  • După ce timpul a expirat se scoate presiunea, se deschide capacul la oală și se lasă conservele să se răcească complet la temperatura camerei, rezultând astfel un dulche de leche perfect.
  • Între timp amestecăm biscuițîi sfărâmați cu untul și îi presăm în formă de tartă și ii lăsăm la rece 30 minute.
  • Într-un bol amestecăm smântâna cu zahărul și esența de vanilie, cu ajutorul unui mixer, pentru 5 minute până avem o frișcă pufoasă.
  • După ce conservele s-au răcit scoatem dulcele de leche și îl punem peste blatul de biscuiți urmând să punem feliuțe de banană peste toată suprafață și la final punem frișcă.
  • Decoram cu sharduri de ciocolată, sau ciocolată rasă.
  • Se lasă la răcit minim 1 oră.