Rețetă vrăbioară de vită sous vide la Multicooker Turbo Express Crock-pot
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 vrăbioare de vită tăiate în felii groase (cam 3 cm grosime) |
• 1 lgt ulei vegetal |
• sare piper |
Servire: |
• rondele ceapă |
• roșii la grătar |
• cartofi prăjiți |
• ciuperci |
Descriere
Visezi la o friptură de vită? Gătește carnea Medium Rare timp de o oră cu funcția de sous-vide a Multicookerului Turbo Express Crockpot, apoi servește alături de cartofi prăjiți, ciuperci călite în unt, roșii la grătar și rondele de ceapă!
Mod de preparare
- Pentru cele mai bune rezultate scoateți carnea din frigider și lăsați-o la temperatura camerei înainte de a o găti.
- Puneți vrăbioara de vită într-o pungă de gătit în vid și sigilați.
- Adăugați sita pentru gătit sous vide în vasul interior și umpleți cu ½ până la ¾ apă.
- Selectați funcția sous Vide, reglați temperatura până la 60 de grade C și setați timpul la 1 oră.
- Acoperiți lejer cu capacul și lăsați apa la încălzit.
- De îndată ce ați atins temperatura dorită, puneți carnea pe sită, acoperiți lejer cu capacul, asigurându-vă că supapa este deschisă și lăsați friptura să se pătrundă.
- După ce s-a scurs timpul de gătire, scoateți friptura din apă, deschideți punga, scoateți friptura și tamponați-o cu un prosop de hârtie.
- Încingeți tigaia grill la foc mediu.
- Ungeți bucățile pe oricare parte cu puțin ulei și condimentați cu piper negru.
- De îndată ce se încinge tigaia, prăjiți rapid friptura pe oricare dintre cele două părți.
- Scoateți imediat din tigaie și lăsați la răcit timp de câteva minute înainte de a potrivi cu sare și de a servi.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei