Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă vrăbioară de vită sous vide la Multicooker Turbo Express Crock-pot

Rețetă vrăbioară de vită sous vide la Multicooker Turbo Express Crock-pot
Rețetă vrăbioară de vită sous vide la Multicooker Turbo Express Crock-pot Rețetă vrăbioară de vită sous vide la Multicooker Turbo Express Crock-pot Rețetă vrăbioară de vită sous vide la Multicooker Turbo Express Crock-pot

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 vrăbioare de vită tăiate în felii groase (cam 3 cm grosime)
• 1 lgt ulei vegetal
• sare piper

Servire:
• rondele ceapă
• roșii la grătar
• cartofi prăjiți
• ciuperci

Descriere

Visezi la o friptură de vită? Gătește carnea Medium Rare timp de o oră cu funcția de sous-vide a Multicookerului Turbo Express Crockpot, apoi servește alături de cartofi prăjiți, ciuperci călite în unt, roșii la grătar și rondele de ceapă! 

Mod de preparare

  • Pentru cele mai bune rezultate scoateți carnea din frigider și lăsați-o la temperatura camerei înainte de a o găti. 
  • Puneți vrăbioara de vită într-o pungă de gătit în vid și sigilați. 
  • Adăugați sita pentru gătit sous vide în vasul interior și umpleți cu ½ până la ¾ apă. 
  • Selectați funcția sous Vide, reglați temperatura până la 60 de grade C și setați timpul la 1 oră. 
  • Acoperiți lejer cu capacul și lăsați apa la încălzit.
  • De îndată ce ați atins temperatura dorită, puneți carnea pe sită, acoperiți lejer cu capacul, asigurându-vă că supapa este deschisă și lăsați friptura să se pătrundă.
  • După ce s-a scurs timpul de gătire, scoateți friptura din apă, deschideți punga, scoateți friptura și tamponați-o cu un prosop de hârtie.
  • Încingeți tigaia grill la foc mediu. 
  • Ungeți bucățile pe oricare parte cu puțin ulei și condimentați cu piper negru.
  • De îndată ce se încinge tigaia, prăjiți rapid friptura pe oricare dintre cele două părți. 
  • Scoateți imediat din tigaie și lăsați la răcit timp de câteva minute înainte de a potrivi cu sare și de a servi.