Rețetă ruladă de pulpă de miel la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpă de miel - 1 kg |
• Ceapă verde - 1 legătură |
• Usturoi verde - 1 legătură |
• Morcov - 300 g (1 buc) |
• Pastarnac - 200 g (1 buc) |
• Vin alb - 80 ml |
• Unt - 70 g |
• Mentă proaspătă - 2 g |
• Ulei de măsline - 50 ml |
• Cimbrișor proaspăt - 2 g |
• Apă - 120 ml |
• Smântână de gătit - 150 ml |
• Sare, piper |
Mod de preparare
Pasul 1: Desfă pulpă de miel pe jumătate;
Pasul 2: Râșnește sare și piper la interior;
Pasul 3: Umple pulpă cu tagliatelle de morcov și pastarnac pe care le faci cu peelerul/cuțitul economic în prealabil și frunze de mentă proaspătă;
Pasul 4: Rulează și leagă din loc în loc;
Pasul 5: Asezonează-le cu sare și piper și la exterior;
Pasul 6: Pornește CrockPot Multicooker Turbo Express pe programul Saute;
Pasul 7: Sauteaza cele 2 rulade până se rumenesc pe fiecare parte;
Pasul 8: Adaugă ceapă și usturoi verde, tăiate în prealabil și călește-le și pe-acestea;
Pasul 9: Stinge cu vin alb și lasă să se reducă;
Pasul 10: Adaugă untul;
Pasul 11: Adaugă apă și oprește programul;
Pasul 12: Pornește programul Meat și Funcția turbo pentru 21 min;
Pasul 13: Oprește programul, eliberează vâlvă și scoate carnea;
Pasul 14: Pornește programul Saute pentru 3 min și adaugă smântână de gătit;
Pasul 15: Amestecă până se îngroașă într-un sos și servește cu carnea.
Pasul 2: Râșnește sare și piper la interior;
Pasul 3: Umple pulpă cu tagliatelle de morcov și pastarnac pe care le faci cu peelerul/cuțitul economic în prealabil și frunze de mentă proaspătă;
Pasul 4: Rulează și leagă din loc în loc;
Pasul 5: Asezonează-le cu sare și piper și la exterior;
Pasul 6: Pornește CrockPot Multicooker Turbo Express pe programul Saute;
Pasul 7: Sauteaza cele 2 rulade până se rumenesc pe fiecare parte;
Pasul 8: Adaugă ceapă și usturoi verde, tăiate în prealabil și călește-le și pe-acestea;
Pasul 9: Stinge cu vin alb și lasă să se reducă;
Pasul 10: Adaugă untul;
Pasul 11: Adaugă apă și oprește programul;
Pasul 12: Pornește programul Meat și Funcția turbo pentru 21 min;
Pasul 13: Oprește programul, eliberează vâlvă și scoate carnea;
Pasul 14: Pornește programul Saute pentru 3 min și adaugă smântână de gătit;
Pasul 15: Amestecă până se îngroașă într-un sos și servește cu carnea.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei