Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

ÃŽnchide

Rețetă pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu

Rețetă pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu
Rețetă pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu Rețetă pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu Rețetă pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu Rețetă pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• pulpă de curcan -1 kg
• Ulei de măsline - 100 ml
• È˜alotă - 200g
• CimbriÈ™or - 3 crenguÈ›e
• Morcovi - 300g
• Ardei Kapia - 250g
• RoÈ™ii cherry la conservă - 400 g
• Sos BBQ -80g
• Pastă roÈ™ii - 25g
• Sare
• Piper

Mod de preparare

Pasul 1: Spălați și tocați legumele.

Pasul 2: Setați funcția BROWN și adăugați uleiul de măsline.

Pasul 3: După ce uleiul s-a încins, adăugați ciolanul de curcan și sigilați pe ambele părți.

Pasul 4: Adăugați ceapa, cimbrișorul, sarea, piperul, morcovul, ardeii, fasolea, roșiile și sosul.

Pasul 5: Puneți capacul și setați funcția MEAT/POULTRY + TURBO pentru 30 de minute.

Pasul 6: Când timpul s-a scurs, preparatul este gata!