Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

ÃŽnchide

Pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ by Alex Cîrţu

Pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ by Alex Cîrţu
Pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ by Alex Cîrţu Pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ by Alex Cîrţu Pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ by Alex Cîrţu Pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ by Alex Cîrţu

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• pulpă de curcan -1 kg
• Ulei de măsline - 100 ml
• È˜alotă - 200g
• CimbriÈ™or - 3 crenguÈ›e
• Morcovi - 300g
• Ardei Kapia - 250g
• RoÈ™ii cherry la conservă - 400 g
• Sos BBQ -80g
• Pastă roÈ™ii - 25g
• Sare
• Piper

Mod de preparare

Pasul 1: Spălați și tocați legumele.

Pasul 2: Setați funcția BROWN și adăugați uleiul de măsline.

Pasul 3: După ce uleiul s-a încins, adăugați ciolanul de curcan și sigilați pe ambele părți.

Pasul 4: Adăugați ceapa, cimbrișorul, sarea, piperul, morcovul, ardeii, fasolea, roșiile și sosul.

Pasul 5: Puneți capacul și setați funcția MEAT/POULTRY + TURBO pentru 30 de minute.

Pasul 6: Când timpul s-a scurs, preparatul este gata!