Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă obrăjori de porc serviți cu piure de cartofi și trufe la vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche

Rețetă obrăjori de porc serviți cu piure de cartofi și trufe la vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente


Obrăjori de porc: 2 kg
• Foi dafin 2 g
• Sare 3 g
• Piper 3 g
• Rozmarin 5 g
• Morcovi 2 buc
• Țelină 1 buc
• Ceapă albă 2 buc
• Ulei de floarea soarelui 50 ml
• Vin roșu 150 ml
• Cartofi 1,5 kg
• Lapte 200 ml
• Unt 250 g
• Sare 2 g
• Salsa de trufe 5 g
• Sare afumată 2 g

Descriere

Chef Roxana Blenche a gătit o rețetă delicioasă de obrăjori de porc cu piure de cartofi și trufe în vasul din fontă emailată de 6.6L de la Crock-Pot. Rețeta pas cu pas aici!

Mod de preparare

  • Curățam legumele (ceapa, morcovul și țelina), le tăiem cuburi mari și le așezăm în vasul cu capac din fontă emailată Crock-Pot 
  • Adaugăm rozmarinul, foile de dafin, sarea și piperul, după care așezam obrăjorii de porc frumos unul lângă altul. 
  • Adaugăm uleiul de floarea soarelui, apa și vinul roșu. 
  • Punem capacul și punem oala în cuptor la 180 de grade timp de 3 ore 
  • Pentru piureul de cartofi avem nevoie să punem cartofii tăiați cuburi în apa la fiert cu puțină sare.
  • După ce au fiert îi pasăm bine, adaugăm unt și lapte și la final salsa de trufe
Poftă mare!

Preparat cu