Chilli fără carne by Taste Bazaar
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 3 căței usturoi zdrobiți |
| • o ceapă tocată |
| • 2 morcovi |
| • o tijă de țelină apio |
| • un ardei kapia tăiate mărunt |
| • 3 căței usturoi zdrobiți |
| • o linguriță chimion |
| • 1/2 lingurițe de sare |
| • 400 gr.de roșii tocate la conserve |
| • 500 ml de roșii pasate |
| • 150 ml apă |
| • 400 gr.de fasole roșie conservă |
| • 400 gr.de fasole neagră conserve |
| • 200 gr.porumb |
Mod de preparare
Pasul 1: Pe funcția Sauté se călește o ceapă tocată până se înmoaie.
Pasul 2: Se adaugă 2 morcovi, o tijă de țelină apio și un ardei kapia tăiate mărunt, 3 căței usturoi zdrobiți.
Pasul 3: Se adaugă 1/2 linguriță boia afumată, o linguriță chimion, 1/2 lingurițe de sare.
Pasul 4: Se adaugă 400 gr de roșii tocate la conservă, 500 ml de roșii pasate, 150 ml apă.
Pasul 5: Se adaugă o conservă de 400 gr de fasole roșie și una de fasole neagră și 200 gr porumb.
Pasul 6: Se amestecă totul, se pune capacul, se supapa de presiune și se pornește programul Manual pentru 10 minute.
Pasul 7: Se lasă aparatul să elibereze presiunea automat pentru 15 minute și apoi se eliberează manual restul presiunii.
Pasul 2: Se adaugă 2 morcovi, o tijă de țelină apio și un ardei kapia tăiate mărunt, 3 căței usturoi zdrobiți.
Pasul 3: Se adaugă 1/2 linguriță boia afumată, o linguriță chimion, 1/2 lingurițe de sare.
Pasul 4: Se adaugă 400 gr de roșii tocate la conservă, 500 ml de roșii pasate, 150 ml apă.
Pasul 5: Se adaugă o conservă de 400 gr de fasole roșie și una de fasole neagră și 200 gr porumb.
Pasul 6: Se amestecă totul, se pune capacul, se supapa de presiune și se pornește programul Manual pentru 10 minute.
Pasul 7: Se lasă aparatul să elibereze presiunea automat pentru 15 minute și apoi se eliberează manual restul presiunii.
Preparat cu
-1.000lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.499,99lei
499,99lei
