Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Ciulama de pasăre by Emilia Gătește

Ciulama de pasăre by Emilia Gătește
Ciulama de pasăre by Emilia Gătește Ciulama de pasăre by Emilia Gătește

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 pulpe rață
• 2 morcovi
• 1 ceapă mare
• 100g țelină
• sare
• 2,5l apă
• 1 lingură untură pasăre
• 5 linguri făină
• pătrunjel

Descriere

Ciulamaua cu pasăre de țară este FAN-TAS-TI-CĂ! Este gata într-o oră cu multicookerul Turbo Express cu gătire sub presiune Crockpot.

Mod de preparare

1. Puneți la fiert carnea cu legumele și sare, alegând butonul "Supă". 

2. Când timpul s-a scurs, eliminați carnea și legumele din oală, iar supa strecurați-o. 

3. Setați butonul "Brown/Sote", topiți untura de pasăre (o puteți înlocui cu unt sau ulei) și adăugați făina. Amestecați cu un tel; se va forma un aluat tare, pe care îl veți desface treptat cu supă fierbinte. Când a ajuns la consistența dorită, adăugați și carnea în oală, plus încă puțină sare. 

4. Lăsați să fiarbă 7 minute pe funcția Manual, sub presiune. 

5. Serviți fierbinte, de preferat cu mămăliguță și murături. Puteți presăra în farfurie și pătrunjel proaspăt, tocat foarte fin, sare și piper (de preferat piper alb).