Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pui cu marmelada de caise la Crock-Pot

Reteta pui cu marmelada de caise la Crock-Pot

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui – 1 piept si jumatate
• Sos barbecue – 6 linguri
• Marmelada de caise – 2 linguri
• Sos de soia – 3 linguri
• Fulgi de chilli – 1 lingurita rasa
• Ulei de masline – 2 linguri
• Ceapa verde – 2 fire
• Susan – 2 lingurite
• Cous cous – pentru servire

Mod de preparare

• Taiati puiul cubulete si puneti-l intr-un castron
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puiul pana devine auriu
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc
• Puneti vasul in Crock-Pot si setati timpul de 1 h si 30 minute si programul ''High"
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic
• Presarati susan pe deasupra.

Pofta buna!