Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Ciorba de miel cu loboda rosie

Reteta Ciorba de miel cu loboda rosie
Reteta Ciorba de miel cu loboda rosie Reteta Ciorba de miel cu loboda rosie

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 800 g carne de miel pentru ciorba (coaste, gat)
• 1 morcov
• 1 pastarnac
• ½ telina mica
• 1 ardei capia
• 50 g orez
• 300 ml bors proaspat
• 300 ml suc de rosii
• 5 legaturi de loboda rosie
• sare dupa gust
• 2 linguri ulei de masline
• patrunjel verde si leustean proaspat

Mod de preparare

  • Pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot DuraCeramic de 6 l carnea de miel.
  • Adauga legumele taiate cubulete, orezul spalat in mai multe ape si scurs si sare dupa gust.
  • Pune putin ulei de masline, adauga 2 litri de apa si pune capacul.
  • Seteaza programul High pentru 3 ore jumate.
  • Adauga apoi borsul, sucul de rosii si loboda spalata bine si taiata marunt.
  • Pune din nou capacul si seteaza modul High pentru inca 1 ora.
  • La final preseara deasupra patrunjel si leustean proaspat taiat marunt.