Reteta Ciorba de miel cu loboda rosie la slow cookerul Crockpot 5.0L Digital DuraCeramic
 
        Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 800 g carne de miel pentru ciorba (coaste, gat) | 
| • 1 morcov | 
| • 1 pastarnac | 
| • ½ telina mica | 
| • 1 ardei capia | 
| • 50 g orez | 
| • 300 ml bors proaspat | 
| • 300 ml suc de rosii | 
| • 5 legaturi de loboda rosie | 
| • sare dupa gust | 
| • 2 linguri ulei de masline | 
| • patrunjel verde si leustean proaspat | 
Mod de preparare
- Pune in vasul slow cooker-ului Crockpot DuraCeramic de 5.0L carnea de miel.
- Adauga legumele taiate cubulete, orezul spalat in mai multe ape si scurs si sare dupa gust.
- Pune putin ulei de masline, adauga 2 litri de apa si pune capacul.
- Seteaza programul High pentru 3 ore jumate.
- Adauga apoi borsul, sucul de rosii si loboda spalata bine si taiata marunt.
- Pune din nou capacul si seteaza modul High pentru inca 1 ora.
- La final preseara deasupra patrunjel si leustean proaspat taiat marunt.
 
            
 
                 
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    