Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta dorada cu busuioc si conopida la Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute by Florina Badea

Reteta dorada cu busuioc si conopida la Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute by Florina Badea
Reteta dorada cu busuioc si conopida la Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute by Florina Badea Reteta dorada cu busuioc si conopida la Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute by Florina Badea Reteta dorada cu busuioc si conopida la Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute by Florina Badea Reteta dorada cu busuioc si conopida la Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute by Florina Badea

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 2 dorade medii (~25-30cm fiecare)
• 1 conopida
• 6-8cartofi medii
• 10 rosii cherry
• 1 catel de usturoi
• cateva tulpini de busuioc proaspat
• sare, piper macinat, oregano uscat, ulei de masline, o lamaie

Descriere

Florina Badea a pregatit o dorada cu busuioc si conopida absolut delicioasa, dar si sanatoasa, cu minim de efort cu ajutorul Slow Cookerului Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute! Descopera si tu reteta!

Mod de preparare

  • Curata pestele de solzi si eviscereaza-l, indeparteaza capul si varful cozii, spala-l si sterge-l de apa in exces cu prosoape de hartie
  • Cresteaza bucatile de peste pe latime la o distanta de aproximativ 1.5cm, presara sare si piper si lasa deoparte
  • Curata cartofii, spala-i bine si taie-i in sferturi
  • Desfa conopida in buchetele, spala-i si lasa-i la scurs
  • Curata catelul de usturoi si spala rosiile cherry
  • Spala lamaia si taie jumate din ea felii subtiri, iar cealalta jumatate cubulete
  • Introdu cate o felie de lamaie si o frunza de busuioc in fiecare crestatura facuta, iar in burta pestelui pune cubuletele de lamaie amestecate cu tulpinile de busuioc tocate in prealabil
  • Pune o lingura de ulei in slow cookerul Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute si pune cartofii
  • Peste cartofi, aseaza pestele
  • In locurile care au ramas libere, pune conopida si adauga la final rosiile cherry intregi
  • Adauga sare, piper, oregano, catelul de usturoi (intreg sau taiat felii) si mai adauga o lingura de ulei de masline deasupra
  • Pune capacul, seteaza modul HIGH si timpul de 2 ore si 30 de minute

Pofta buna!