Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Caponata la Crock-Pot by Cristian Margarit

Caponata la Crock-Pot by Cristian Margarit
Caponata la Crock-Pot by Cristian Margarit

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• vinete
• ceapa
• rosii
• usturoi
• sos rosii
• capere
• seminte pin
• ulei de masline
• otet balsamic

Mod de preparare

  • Puneti in Slow Cooker 5.7L Hinged Lid vinetele taiate, rosii, ceapa, usturoi, capere, suc de rosii, busuioc tocat. 
  • Puteti adauga si putina sare. 
  • Lasati o ora sa se coaca (treapta high a slowcooker-ului) si apoi adaugam uleiul de masline, otetul balsamic (sau otet din vin rosu), seminte de pin. Semintele de pin pot fi adaugate si la final, daca avem seminte usor rumenite in cuptor.

Acest preparat este unul specific sicilian, absolut delicios. Se serveste rece si merge combinat cu orice tip de carne sau fel principal. Poate fi si o gustare in sine, nu doar un aperitiv.

Pofta buna!

Comentarii (0) pentru Caponata la Crock-Pot by Cristian Margarit

Fii primul care lasa un comentariu!