Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Crumble cu capsuni si caise deshidratate

Crumble cu capsuni si caise deshidratate

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 200g Capsuni
• 80 g caise deshidratate
• 50 g afine
• 40 g agrise
• 30 ml coniac
• 120 g zahar
• 2 buc.Biscuiti cu fulgi de ciocolata ( cookies)
• 120 g granola mix
• 30 g Fulgi de ovaz
• 60 g faina
• 20 g zahar pudra
• 1 lingurita scortisoara
• Inghetata vanilie
• Sos caramel

Mod de preparare

  • Amesteca intr-un bol capsunile, caisele, afinele, agrisele, zaharul si coniacul. Pune-le pe toate in Slow Cooker-ul 5.7L Hinged Lid. 
  • Faramiteaza intr-un bol biscuitii de ciocolata si adauga peste mixul de granola, fulgii de ovaz faina, zaharul pudra si scortisoara.
  • Amesteca bine si apoi presara peste fructe.
  • Seteaza modul "high" si timpul de 2.5 ore. 
  • Serveste Crumble-ul fierbinte cu inghetata de vanilie si sos de caramel. 
Comentarii (0) pentru Crumble cu capsuni si caise deshidratate

Fii primul care lasa un comentariu!