Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Pulpa de vitel cu piure de dovleac by La PrajiturEla

Pulpa de vitel cu piure de dovleac by La PrajiturEla
Pulpa de vitel cu piure de dovleac by La PrajiturEla

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 bucata pulpa de vitel (in jur de 1.5kg)
• 2 felii de dovleac pentru copt
• 1 ceapa mare
• 5-6 catei de usturoi
• 1 lingura boabe de piper
• 1 lingurita sare grunjoasa
• 1 lingurita ghimbir pudra
• 1 crenguta cimbrisor proaspat
• 1 betisor de scortisoara
• 1 lamaie
• 200 ml supa vegetala sau de carne
• Pentru servire
• Microierburi
• Ulei de dovleac
• Salata
• Cateva seminte de dovleac

Mod de preparare

  • Punem in slow cooker-ul 5.7L Hinged Lid feliile de dovleac, apoi adaugam bucata de carne
  • Adaugam ceapa taiata in doua, cateii de usturoi intregi si coaja lamaii curatata cu un peeler
  • Adaugam mirodeniile si cimbrisorul si turam supa
  • Punem capacul si setam la maxim/4 h sau minim/6 h in functie de ora la care dorim ca preparatul sa fie gata
  • Dupa cele 4 sau 6 ore scurse, scoatem carnea si o punem deoparte
  • Curatam pulpa dovleacului de pe coaja si o adaugam int-un blender
  • Scoatem miezul usturoiului printr-o simpla presare si il adaugam peste pulpa de dovleac
  • Potrivim de sare si mixam pana obtinem un piure la textura dorita
Montaj:
  • Rupem/taiem o bucata de carne pe care o punem pe cateva bucatale de salata
  • Langa adaugam piureul de dovleac si cateva seminte de dovleac usor trase la tigaie
  • Stropim totul cu ulei de dovleac si zeama de lamaie
Servim cald. Pofta buna!

Comentarii (0) pentru Pulpa de vitel cu piure de dovleac by La PrajiturEla

Fii primul care lasa un comentariu!