Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Miel aromat, by Jamila Cuisine

Miel aromat, by Jamila Cuisine

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Carne de miel (pulpa)
• Zeama de la 2 lamai
• Zeama de la 2 portocale
• Oregano uscat – 1 lingurita
• Cimbru – cateva crengute
• Coriandru macinat – 1 lingurita
• Ulei de masline – 3 – 4 linguri
• Patrunjel – 1 legatura
• Usturoi – 5 – 6 catei
• Rozmarin
• Boia – 1 lingurita
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Se pune intr-un robot de bucatarie rozmarinul, cimbrul, jumatate din patrunjel, cateii de usturoi, oregano, coriandru, boia, sare, piper, ulei de masline si jumatate din zeama de lamaie pentru a face marinada pentru carne; se marunteste foarte bine totul, cat sa rezulte un amestec omogen
  • Se maseaza bine carnea de miel cu marinada aromata si se transfera totul in vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté
  • Carnea care va ramane o puteti vida cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver si apoi o puteti pastra in congelator pentru o perioada mai lunga de timp
  • Peste amestecul de carne si condimente din vasul Crock-Pot se pune restul de zeama de lamaie, zeama de portocale, putina sare, putin piper si putina apa
  • Se pune capacul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si se seteaza timpul de gatire de 4 ore pe modul ''High''
  • Se poate servi cu garnitura de cous cous.


Pofta buna!