Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Budincă cu dovlecei și morcovi by Prăjiturela

Budincă cu dovlecei și morcovi by Prăjiturela
Budincă cu dovlecei și morcovi by Prăjiturela

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 3 dovlecei mici
• 3 zucchini mici
• 4 morcovi mari
• 4 ouă
• 600 ml smântână dulce (de frișcă sau de gătit)
• 1 linguriță usturoi granulat
• 2 linguri ulei de măsline
• Sare
• Piper proaspăt râșnit

Descriere

Dacă doriți ca pe masa de Paște să puneți un preparat vegetarian sau dacă pur și
simplu vreți să savurați o budincă foarte delicată ca gust și ca textură, atunci, această rețetă este potrivită!

Mod de preparare

1. Cu ajutorul unui peeler (cuțit economic) sau a unei mandoline feliem subțire dovleceii și morcovii

2. Punem uleiul în cratiță, apoi distribuim în cerc legumele feliate

3. Separat batem ouăle cu 2 lingurițe de sare, piper si pudra de usturoi, apoi adăugăm smântâna și amestecăm

4. Turnăm compoziția cu smântână în vas, punem capacul și lăsăm ca aromele să se pătrundă 10-20 minute

5. Încingem cuptorul la 180 de grade, funcția ventilație

6. Coacem budinca 35 de minute

7. O servim caldă sau rece.