Budincă cu dovlecei și morcovi by Prăjiturela
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
35m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • 3 dovlecei mici |
| • 3 zucchini mici |
| • 4 morcovi mari |
| • 4 ouă |
| • 600 ml smântână dulce (de frișcă sau de gătit) |
| • 1 linguriță usturoi granulat |
| • 2 linguri ulei de măsline |
| • Sare |
| • Piper proaspăt râșnit |
Descriere
Dacă doriți ca pe masa de Paște să puneți un preparat vegetarian sau dacă pur și
simplu vreți să savurați o budincă foarte delicată ca gust și ca textură, atunci, această rețetă este potrivită!
simplu vreți să savurați o budincă foarte delicată ca gust și ca textură, atunci, această rețetă este potrivită!
Mod de preparare
1. Cu ajutorul unui peeler (cuțit economic) sau a unei mandoline feliem subțire dovleceii și morcovii
2. Punem uleiul în cratiță, apoi distribuim în cerc legumele feliate
3. Separat batem ouăle cu 2 lingurițe de sare, piper si pudra de usturoi, apoi adăugăm smântâna și amestecăm
4. Turnăm compoziția cu smântână în vas, punem capacul și lăsăm ca aromele să se pătrundă 10-20 minute
5. Încingem cuptorul la 180 de grade, funcția ventilație
6. Coacem budinca 35 de minute
7. O servim caldă sau rece.
2. Punem uleiul în cratiță, apoi distribuim în cerc legumele feliate
3. Separat batem ouăle cu 2 lingurițe de sare, piper si pudra de usturoi, apoi adăugăm smântâna și amestecăm
4. Turnăm compoziția cu smântână în vas, punem capacul și lăsăm ca aromele să se pătrundă 10-20 minute
5. Încingem cuptorul la 180 de grade, funcția ventilație
6. Coacem budinca 35 de minute
7. O servim caldă sau rece.
Preparat cu
-250lei
Crock-Pot
Vas de fontă emailată, 4.7L, rotund, roșu Crock-Pot
Fontă emailată
Capac inclus
Capacitate 4.7 L
Rotund
• in stoc
PRP: 549,99lei
299,99lei
