Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Gogoșari umpluți cu carne by Prăjiturela

Gogoșari umpluți cu carne by Prăjiturela
Gogoșari umpluți cu carne by Prăjiturela Gogoșari umpluți cu carne by Prăjiturela Gogoșari umpluți cu carne by Prăjiturela

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 8 gogoșari:
• 9 gogoșari
• 700 kg carne de vită slabă
• 1 ceapă albă medie
• 1 morcov mediu
• 1 legatură mică de pătrunjel
• 100 g orez alb
• Piper proaspăt râsnit
• Sare
• 3 linguri de ulei

Pentru sos:
• 1 l apă
• 300 g passata de tomate sau suc de tomate
• 2 lingurițe amestec legume deshidratate
• 200 g supă de vită
• 1 linguriță zahăr
• 1 linguriță oțet
• 1 linguriță sare
• 1 linguriță piper

Descriere

Încearcă o rețetă de gogoșari cu carne, alături de un sos cu gust bogat și conținut scăzut de calorii. 

Mod de preparare

Pasul 1: Spală bine gogoșarii, taie „capac” si îndepărtează cotorul si semințele, apoi distribuie în cratița de fontă.

Pasul 2: Toacă mărunt ceapa, morcovul, un gogoșar, patrunjelul și călește-le 10 minute în altă oală de fontă.

Pasul 3: Adaugă și orezul, pe care îl mai călești câteva minute, apoi carnea tocată și lasă la foc mic 10 minute. Adaugă sare si piper.

Pasul 4: Umple gogoșarii cu ajutorul unei linguri.

Pasul 5: Amestecă toate ingredientele pentru sos și toarnă amestecul peste gogoșar.

Pasul 6: Încinge cuptorul la 170 de grade, pe functia ventilație.

Pasul 7: Pune cratiţa cu gogoșarii umpluți pe plită la foc mare până începe să fiarbă, apoi dă mâncarea la cuptor pentru o oră și jumătate. Îndepărtează capacul după o oră. Servește gogoșarii în sos.