Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta - Tocanita scazuta cu vita si cartofi

Reteta - Tocanita scazuta cu vita si cartofi

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g cuburi de pulpa de vita
• 2 cepe
• 2 linguri ulei de masline
• 2 linguri faina
• 2-3 catei de usturoi
• 500 g cartofi albi
• 3 tije de telina apio
• 2 morcovi
• 200 g mazare congelata
• 300 g ciuperci brune
• 3 crengute de cimbru
• 2 frunze de dafin
• sare si piper dupa gust
• 2 linguri amestec de condimente italiene
• 4 linguri pasta de tomate
• 2 linguri sos worcestershire
• 200 ml apa sau supa de vita
• 50 ml vin rosu
• patrujel verde tocat marunt

Mod de preparare

  • Ia cubuletele de vita si da-le prin faina. Faina va ajuta apoi la ingrosarea sosului.
  • Pune vasul Crock-Pot-ului 5 l DuraCeramic Saute pe plita, incinge uleiul si prajeste bucatile de carne pe toate partile.
  • Scoate-le apoi intr-un castron.
  • Mai pune o lingura de ulei in vas si caleste apoi ceapa taiata cuburi pana se inmoaie putin.
  • Adauga usturoiul. Pune apoi condimentele de ierburi italiene si pasta de tomate.
  • Amesteca un minut si pune vinul rosu.
  • Adauga apoi sosul worcestershire si supa de vita sau apa.
  • Condimenteaza cu sare si piper.
  • Cand incepe sa clocoteasca ia vasul si muta-l in slow cooker.
  • Pune carnea de vita, apoi legumele: cartofii taiati cuburi, morcovii taiati rondele, tijele de telina taiate rondele si ciupercile in patru.
  • Pune crengutele de cimbru si frunzele de dafin.
  • Seteaza crockpot-ul pe modul de gatire High pentru 4 ore.
  • La finalul programului pune mazarea si seteaza din nou modul High pentruinca 30 de minute.
  • Cand mancarea este gata presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.