Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Pasca cu ciocolata

Reteta Pasca cu ciocolata

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g branza de vaci
• 150 g smantana grasa
• 4 oua
• 200 g ciocolata topita
• 150 g zahar
• 100 g faina
• 1 lingurita praf de copt
• 1 praf de sare
• 2 lingurite vanilie
• 50 g fulgi de ciocolata
• 1 lingurita coaja rasa de portocala

Mod de preparare

  • Mixeaza albusurile cu un praf de sare si cand incep sa se intareasca adauga zaharul si mixeaza pana obtii o bezea.
  • Amesteca intr-un alt bol branza de vaci cu smantana, galbenusurile, ciocolata topita si racita putin, vanilia si coaja de portocala.
  • Amesteca faina cu praful de copt si adaug-o in bolul cu branza.
  • Amesteca cu un tel pana se incorporeaza.
  • Adauga apoi bezeaua de albusuri si amesteca leger, de jos in sus cu o spatula.
  • La final presara fulgii de ciocolata si mai amesteca putin.
  • Pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot DuraCeramic 6l Saute.
  • Rastoarna compozitia de pasca si pune capacul.
  • Seteaza modul High pentru 2 ore si 30 de minute.
  • In timpul coacerii verifica sa nu curga aburii formati de pe capac peste prajitura. Poti sterge rapid cu niste servetele de hartie.
  • Cand programul s-a terminat scoate cu grija pasca cu tot cu hartie de copt si las-o pe un gratar sa se raceasca.
  • Decoreaza cu fulgi de ciocolata si fructe de padure.