Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Pasca fara aluat

Reteta - Pasca fara aluat

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Branza de vaci, scursa – 650 g
• Zahar – 120 g
• Stafide – 150 g, hidratate in apa cu cognac
• Oua – 4 buc
• Faina – 150 g
• Coaja de portocala
• Praf de copt – 1 pliculet
• Esenta de rom – 1 lingura
• Smantana de gatit – 40 ml
• Lapte de baut – 40 ml
• Praf de sare

Mod de preparare

  • Amesteca ouale cu zaharul, folosind un tel;
  • Adauga esenta de rom, coaja de portocala, smantana de gatit, laptele batut si stafidele scurse bine in prealabil;
  • Adauga apoi branza de vaci;
  • Separat amesteca ingredientele uscate: faina cu praful de sare si praful de copt;
  • Amesteca apoi ingredientele solide peste cele lichide;
  • Pune hartie de copt in Crockpot 5.0L Digital DuraCeramic Saute si adauga compozitia;
  • Niveleaza bine si seteaza programul low si timpul de 3 ore;