Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Tocanita de pui afumat, cu dovleac si naut

Tocanita de pui afumat, cu dovleac si naut

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

1h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pastrama de pui afumata – 2-3 buc.(800 g)
• Cipollini – 30 g
• Dovleac – 400 g
• Naut – 200 g
• Tarhon – 1 fir
• Patrunjel – ½ legatura (la sfarsit)
• Vin alb demisec – 40 ml
• Sofran – 1 fir
• Boia dulce si iute – cate ½ lingurita
• Sos de rosii – 200 ml
• Ulei de masline -2-3 linguri
• Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  • Taie puiul cuburi;
  • Taie dovleacul cuburi;
  • Pune ulei in vasul de ceramica al Crock Pot-ului 5L Duraceramic Saute si pune-l pe plita;
  • Cand s-a incins caleste puiul;
  • Stinge cu vinul demisec; 
  • Adauga boia, si tarhon tocat;
  • Adauga cipollini si sofran;
  • Pune sosul de rosii si amesteca;
  • Ia vasul de pe plita si pune-l in Crock Pot 5L Duraceramic Saute;
  • Seteaza-l pe modul de gatire “high” si timpul de o ora si 30 min;
Pofta buna!
Comentarii (0) pentru Tocanita de pui afumat, cu dovleac si naut

Fii primul care lasa un comentariu!