Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Pulpe de iepure la Crock Pot by Jamila Cuisine

Pulpe de iepure la Crock Pot by Jamila Cuisine

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

3h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• fasole verde - 200 g
• mazare - 200 g
• masline fara samburi - 150 g
• pulpe de iepure - 4 buc.
• usturoi - 3-4 catei
• morcovi taiati in rondele - 3 buc.
• cepe taiate julienne – 2 buc.
• ulei – 3-4 lg.
• amidon de porumb - 2 lg
• pasta de tomate - 2 lg
• pudra de curry - 1 ling.
• ardei gras – 1 buc.
• sare
• piper

Mod de preparare

Jamila pregateste o reteta de carne de iepure cu ajutorul slowcooker-ului Crock Pot pentru a evita excesul de caldura in bucatarie si pentru a pastra intregi nutrientii din legumele folosite. Iata modalitatea de preparare a acesteia: 
  • Puneti vasul ceramic al slowcooker-ului Crock Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté pe plita si condimentati pulpele de iepure
  • Adaugati uleiul in vas si rumeniti pulpele pe ambele parti.
  • Dupa ce pulpele s-au rumenit si in acelasi ulei adaugati legumele pentru calit si lasati-le pe foc timp de 5 minute. 
  • Adaugati pulpele si puneti putina apa, apoi depozitati vasul in unitatea centrala a aparatului Crock Pot, setandu-l la temperatura High, pentru 3 ore. 
  • Dupa cele 3 ore scoateti capacul si adaugati pasta de rosii combinata cu amidonul si putina apa. 
  • Adaugati in vas fasolea verde si mazarea congelata, dar si maslinele fara samburi. 
  • Puneti din nou capacul si setati tot la temperatuta High pentru 30 minute. 
  • La final, adaugati putin patrunjel si lasati mancarea sa se raceasca, apoi o puteti servi!
Pofta buna!