Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta pulpe de iepure la Crock Pot by Jamila Cuisine

Reteta pulpe de iepure la Crock Pot by Jamila Cuisine

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

3h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• fasole verde - 200 g
• mazare - 200 g
• masline fara samburi - 150 g
• pulpe de iepure - 4 buc.
• usturoi - 3-4 catei
• morcovi taiati in rondele - 3 buc.
• cepe taiate julienne – 2 buc.
• ulei – 3-4 lg.
• amidon de porumb - 2 lg
• pasta de tomate - 2 lg
• pudra de curry - 1 ling.
• ardei gras – 1 buc.
• sare
• piper

Mod de preparare

Jamila pregateste o reteta de carne de iepure cu ajutorul slowcooker-ului Crock Pot pentru a evita excesul de caldura in bucatarie si pentru a pastra intregi nutrientii din legumele folosite. Iata modalitatea de preparare a acesteia: 
  • Puneti vasul ceramic al slowcooker-ului Crock Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté pe plita si condimentati pulpele de iepure
  • Adaugati uleiul in vas si rumeniti pulpele pe ambele parti.
  • Dupa ce pulpele s-au rumenit si in acelasi ulei adaugati legumele pentru calit si lasati-le pe foc timp de 5 minute. 
  • Adaugati pulpele si puneti putina apa, apoi depozitati vasul in unitatea centrala a aparatului Crock Pot, setandu-l la temperatura High, pentru 3 ore. 
  • Dupa cele 3 ore scoateti capacul si adaugati pasta de rosii combinata cu amidonul si putina apa. 
  • Adaugati in vas fasolea verde si mazarea congelata, dar si maslinele fara samburi. 
  • Puneti din nou capacul si setati tot la temperatuta High pentru 30 minute. 
  • La final, adaugati putin patrunjel si lasati mancarea sa se raceasca, apoi o puteti servi!
Pofta buna!