Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Piept de pui cu sos de portocale si susan, by Mama de Matei

Piept de pui cu sos de portocale si susan, by Mama de Matei

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui - 500 gr.
• Sos de soia - 2 linguri
• Miere - 1 lingura
• Usturoi - 2 catei pisati
• Radacina rasa de ghimbir - 1 buc.
• Faina (sau amidon) - 2 - 3 lingurite
• Sucul de la doua portocale mai mici

Optional:
• Praf de chili - 1 lingura
• Susan si ceapa verde (la final)

Mod de preparare

  • Se amesteca sosul de soia, mierea, usturoiul și ghimbirul și se pastreaza la rece timp de 15 minute
  • Se toaca pieptul de pui cubulețe, se sareaza foarte puțin si se amesteca cu sucul si continutul pastrat la rece
  • Apoi se transfera totul in vasul de ceramic al slow cooker Crock-Pot 3.5 L Manual White pe viteza ''Low’’, timp de gatire 1 ora. Atentie! Nu ridicati capacul in timpul procesului de gatire, acest lucru prelungește timpul de gatire cu 15 minute!
  • Dupa 1 ora se adauga si faina, se amesteca bine si se programeaza timpul de gatire pentru inca 30 de minute, tot pe modul ''Low’’
  • La finalul timpului de gatire, se adauga ceapa verde tocata si susanul si se poate servi totul alaturi de o garnitura de orez. 



Pofta buna!