Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta osso bucco cu garnitura de sparanghel

Reteta osso bucco cu garnitura de sparanghel

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Rasol de vita - 2 buc.
• Ulei de masline - 2 linguri
• Sare - dupa gust
• Cimbru uscat - 2 lingurite
• Salvie - 6 frunze
• Piper - dupa gust
• Ceapa salota - 2 buc.
• Usturoi - 4 catei
• Apa - 150 ml
• Sparanghel - 10 buc.
• Vin - 50 ml

Mod de preparare

• Ungeti ambele bucati de rasol cu ulei de masline
• Adaugati sare si cimbru uscat deasupra, pe ambele parti
• Adaugati apoi salvie tocata si piper
• Puneti-le in slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté
• Adaugati salotele taiate julien si 4 catei de usturoi tocati
• Turnati apa si apoi puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté pe modul High si timpul de gatire 4 ore
• Cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatire, adaugati sparanghelul
• Cu 10 minute inainte de terminarea timpului de gatire, adaugati vinul.

Pofta buna!