Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă drob de pui la slow cookerul Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute

Rețetă drob de pui la slow cookerul Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ceapă verde – 6 fire
• Usturoi verde – 4 fire
• Leurdă – 1 legătură
• Tarhon – 3 fire
• Pătrunjel – 1 legătură
• Mărar – 1 legătură
• Mentă – 3 fire
• Ficat de pui – 500 g
• Pulpe de pui superioare – 500 g
• Ulei de măsline – 50 ml
• Unt – 30 g
• Ouă – 5 buc
• Sare, piper – după gust

Mod de preparare

  • Curăță ficatul și pulpele;
  • Toacă ceapă verde, usturoiul, leurdă, tarhonul, pătrunjelul, menta mărunt;
  • Pune vasul Crockpotului 5.0L Digital DuraCeramic Saute pe plită și încinge-l;
  • Adaugă 25 ml de ulei și călește puiul până devine auriu;
  • Adaugă sare și piper și pune și ficatul;
  • Scoate atât puiul cât și ficatul pe o farfurie cu șervețele;
  • Spală vasul Crockpot, pune restul de 25 ml de ulei și călește ceapă și usturoiul;
  • Pune totul într-un castron;
  • Toacă carnea și ficatul și pune-le peste;
  • Adaugă verdețurile tocate și mai lasă compoziția să se răcească;
  • Încorporează ouăle;
  • Pune hârtie de copt în vasul Crockpot-ului;
  • Adaugă compoziția;
  • Setează-l pe modul de gătire “high” și timpul de 2 ore;
  • Scoate-l și lasă-l să se răcească complet înainte de a-l tăia