Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Drob de pui

Drob de pui

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ceapa verde – 6 fire
• Usturoi verde – 4 fire
• Leurda – 1 legatura
• Tarhon – 3 fire
• Patrunjel – 1 legatura
• Marar – 1 legatura
• Menta – 3 fire
• Ficat de pui – 500 g
• Pulpe de pui superioare – 500 g
• Ulei de masline – 50 ml
• Unt – 30 g
• Oua – 5 buc
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Curata ficatul si pulpele;
  • Toaca ceapa verde, usturoiul, leurda, tarhonul, patrunjelul, menta marunt;
  • Pune vasul Crock Pot 6L Digital DuraCeramic Saute pe plita si incinge-l;
  • Adauga 25 ml de ulei si caleste puiul pana devine auriu;
  • Adauga sare si piper si pune si ficatul;
  • Scoate atat puiul cat si ficatul pe o farfurie cu servetele;
  • Spala vasul Crock Pot, pune restul de 25 ml de ulei si caleste ceapa si usturoiul;
  • Pune totul intr-un castron;
  • Toaca carnea si ficatul si pune-le peste;
  • Adauga verdeturile tocate si mai lasa compozitia sa se raceasca;
  • Incorporeaza ouale;
  • Pune hartie de copt in vasul Crock Pot-ului;
  • Adauga compozitia;
  • Seteaza-l pe modul de gatire “high” si timpul de 2 ore;
  • Scoate-l si lasa-l sa se raceasca complet inainte de a-l taia