Reteta drob de pui la slow cookerul Crockpot 5.0L DuraCeramic Saute
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ceapa verde – 6 fire |
• Usturoi verde – 4 fire |
• Leurda – 1 legatura |
• Tarhon – 3 fire |
• Patrunjel – 1 legatura |
• Marar – 1 legatura |
• Menta – 3 fire |
• Ficat de pui – 500 g |
• Pulpe de pui superioare – 500 g |
• Ulei de masline – 50 ml |
• Unt – 30 g |
• Oua – 5 buc |
• Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
- Curata ficatul si pulpele;
- Toaca ceapa verde, usturoiul, leurda, tarhonul, patrunjelul, menta marunt;
- Pune vasul Crockpotului 5.0L Digital DuraCeramic Saute pe plita si incinge-l;
- Adauga 25 ml de ulei si caleste puiul pana devine auriu;
- Adauga sare si piper si pune si ficatul;
- Scoate atat puiul cat si ficatul pe o farfurie cu servetele;
- Spala vasul Crockpot, pune restul de 25 ml de ulei si caleste ceapa si usturoiul;
- Pune totul intr-un castron;
- Toaca carnea si ficatul si pune-le peste;
- Adauga verdeturile tocate si mai lasa compozitia sa se raceasca;
- Incorporeaza ouale;
- Pune hartie de copt in vasul Crockpot-ului;
- Adauga compozitia;
- Seteaza-l pe modul de gatire “high” si timpul de 2 ore;
- Scoate-l si lasa-l sa se raceasca complet inainte de a-l taia