Reteta coquelet cu portocale, by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Puisori coquelet – 4 buc. |
| • Cartof dulce – 1 buc. taiat cubulete |
| • Cartofi – 700 gr. |
| • Portocala – 1 buc. taiata felii |
| • Ceapa – 1 buc. taiata marunt |
| • Suc de portocale – 300 ml |
| • Ulei – 2 – 3 linguri |
| • Pudra de usturoi – 1 lingurita |
| • Oregano – 1 lingurita |
| • Curry – 1 lingurita |
| • Boia dulce – 1 lingurita |
| • Rozmarin – 1 lingurita |
| • Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• Se condimenteaza puisorii cu sare si piper;
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puisorii pana devin aurii;
• Se scot puisorii, iar in acelasi ulei incins se va cali ceapa;
• Peste ceapa calita se adauga cartofii curatati, intregi si cartoful dulce;
• Se adauga condimentele: usturoiul pudra, boiaua dulce, rozmarinul, curry, oregano, sare, piper;
• Se adauga sucul de portocale proaspat stors si aproximativ 200 ml apa;
• Se transfera vasul in unitatea centrala si se aseaza puisorii peste cele de mai sus;
• La final se adauga feliile de portocala si se acopera vasul cu capacul;
• Se seteaza aparatul pe treapta „High'', timp de gatire 4 ore.
Pofta buna!
• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puisorii pana devin aurii;
• Se scot puisorii, iar in acelasi ulei incins se va cali ceapa;
• Peste ceapa calita se adauga cartofii curatati, intregi si cartoful dulce;
• Se adauga condimentele: usturoiul pudra, boiaua dulce, rozmarinul, curry, oregano, sare, piper;
• Se adauga sucul de portocale proaspat stors si aproximativ 200 ml apa;
• Se transfera vasul in unitatea centrala si se aseaza puisorii peste cele de mai sus;
• La final se adauga feliile de portocala si se acopera vasul cu capacul;
• Se seteaza aparatul pe treapta „High'', timp de gatire 4 ore.
Pofta buna!
