Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta chilli con carne

Reteta chilli con carne

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ulei de masline – 1 lingura
• Bacon tocat – 100 gr.
• Ceapa alba – 1 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Carne tocata de vita – 1 kg
• Maghiran uscat – 1 lingurita
• Boia de ardei dulce – 1 lingurita
• Chimion – ½ lingurita
• Cimbru uscat – 1 lingurita
• Ardei iuti – 2 buc.
• Ardei gras rosu – 1 buc.
• Stock de vita – 150 ml
• Fasole rosie – 400 gr.
• Bulion – 400 gr.
• Zahar – ½ lingurita
• Sare, piper – dupa gust
• Rosii in sos iute – 200 gr.
• Orez basmati fiert – pentru servit
• Smantana pentru servit – 2 linguri/portie
• Cheddar pentru servit (sau cascaval) – 50 gr./portie
• Ceapa verde pentru servit – 1/2 fire per portie

Mod de preparare

• Incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 5L Digital DuraCeramic™Sauté si adaugati uleiul
• Puneti apoi baconul tocat si cand incepe sa devina usor auriu adaugati ceapa alba tocata marunt, pe care o caliti bine si apoi adaugati usturoiul tocat
• Adaugati apoi carnea tocata de vita, maghiranul uscat, boia de ardei dulce, chimion, cimbru uscat si caliti-o bine
• Adaugati apoi ardei iute si ardei gras tocati in prealabil, urmat de stock-ul de vita, fasolea rosie, bulionul si zaharul, apoi asezonati cu sare si piper dupa gust
• Puneti apoi rosiile in sos iute, amestecati si puneti capacul vasului
• Luati de pe foc si puneti vasul in Crock-Pot
• Setati modul de gatire "High" si timpul de 4 ore
• Cand timpul de gatire s-a terminat, serviti cu orez basmati fiert in prealabil, 2 linguri de smantana per portie, cheddar ras si ceapa verde tocata.

Pofta buna!