Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Bame cu naut by Retetele mele dragi

Reteta - Bame cu naut by Retetele mele dragi
Reteta - Bame cu naut by Retetele mele dragi Reteta - Bame cu naut by Retetele mele dragi

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 g bame congelate
• 1 conserva naut
• 2-3 linguri ulei
• 2 cepe rosii medii
• 1 ardei gras rosu
• 200 g sos de rosii
• sare si piper dupa gust
• chili macinat dupa gust
• patrunjel verde tocat pentru decor

Mod de preparare

  • Pentru inceput se seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 10 minute si se apasa START.
  • Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor si pe ecran va aparea afisat timpul setat in prealabil (10 minute).
  • Cat timp se incalzeste aparatul, se curata ceapa si se toaca marunt, se spala ardeiul gras si se curata de cotor si seminte si se taie cubulete.
  • Nautul se scurge de apa din conserva, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs intr-o sita.
  • Se pune uleiul in oala, lasandu-l putin sa se incinga.
  • Se adauga ceapa si se caleste putin, pana devine transparenta.
  • Se adauga ardeiul gras cubulete si se lasa si el 2-3 minute la gatit.
  • Se toarna sosul de rosii, nautul, bamele congelate si se condimenteaza cu sare, piper si chili dupa gust.
  • Se omogenizeaza si se pune capacul pe oala de gatit.
  • Se inchide supapa de presiune.
  • Se seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul MEAT/STEW pentru 5 minute si se apasa START.
  • Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor si pe ecran va aparea afisat timpul setat in prealabil (5 minute).
  • Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
  • Se deschide cu grija supapa de presiune ca sa se elibere aburul si apoi indeparteaza capacul de pe aparatul de gatit.
  • Mancarea de bame cu naut este gata!
  • Aceasta se asaza pe platou, se decoreaza cu patrunjel verde tocat si se serveste imediat.