Supă consistentă de vită și rădăcinoase
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
8h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
| • Rasol alb de vita – 500 gr. |
| • Telina – 1 buc. mai mica |
| • Pastarnac – 2 buc. |
| • Radacina patrunjel – 2 buc. |
| • Morcovi – 2 buc. |
| • Ceapa – 2 buc. |
| • Usturoi – 4 catei |
| • Bulion calitativ – 4 - 5 linguri |
| • Amestec 4 tipuri de piper – 1 lingurita |
| • Rozmarin – 1 firicel |
| • Cimbru – 2 firicele |
| • Dafin – 3 foi |
| • Oase afumate de vita – 2 buc. |
| • Ulei de masline – 2 linguri |
| • Ulei cu infuzie de trufe – 1 lingurita |
| • Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• taiati rasolul cuburi potrivite
• taiati telina rondele sau cuburi mai mici
• taiati radacina de patrunjel, pastarnacul si morcovii cuburi sau rondele potrivite
• taiati ceapa Julien
• taiati usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele in slow cooker peste care puneti sare din abundenta si o lingurita de mix de piper
• puneti cimbru, dafin si rozmarin, ulei de masline si uleiul cu infuzie de trufe si amestecati bine ingredientele
• adaugati bulionul si acoperiti cu apa 3 sferturi din suprafata ingredientelor
• setati slow cooker-ul pe functia ''Low" si nu ridicati capacul timp de 8 - 9 ore.
Pofta buna!
• taiati telina rondele sau cuburi mai mici
• taiati radacina de patrunjel, pastarnacul si morcovii cuburi sau rondele potrivite
• taiati ceapa Julien
• taiati usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele in slow cooker peste care puneti sare din abundenta si o lingurita de mix de piper
• puneti cimbru, dafin si rozmarin, ulei de masline si uleiul cu infuzie de trufe si amestecati bine ingredientele
• adaugati bulionul si acoperiti cu apa 3 sferturi din suprafata ingredientelor
• setati slow cooker-ul pe functia ''Low" si nu ridicati capacul timp de 8 - 9 ore.
Pofta buna!
Preparat cu
-300lei
Crock-Pot
Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot
Ideal pentru 10 persoane
Funcție de păstrare la cald
Vas ceramic detașabil
• in stoc
PRP: 599,99lei
299,99lei
