Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Supă consistentă de vită și rădăcinoase

Supă consistentă de vită și rădăcinoase
Supă consistentă de vită și rădăcinoase

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

8h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Rasol alb de vita – 500 gr.
• Telina – 1 buc. mai mica
• Pastarnac – 2 buc.
• Radacina patrunjel – 2 buc.
• Morcovi – 2 buc.
• Ceapa – 2 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Bulion calitativ – 4 - 5 linguri
• Amestec 4 tipuri de piper – 1 lingurita
• Rozmarin – 1 firicel
• Cimbru – 2 firicele
• Dafin – 3 foi
• Oase afumate de vita – 2 buc.
• Ulei de masline – 2 linguri
• Ulei cu infuzie de trufe – 1 lingurita
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

• taiati rasolul cuburi potrivite
• taiati telina rondele sau cuburi mai mici
• taiati radacina de patrunjel, pastarnacul si morcovii cuburi sau rondele potrivite
• taiati ceapa Julien
• taiati usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele in slow cooker peste care puneti sare din abundenta si o lingurita de mix de piper
• puneti cimbru, dafin si rozmarin, ulei de masline si uleiul cu infuzie de trufe si amestecati bine ingredientele
• adaugati bulionul si acoperiti cu apa 3 sferturi din suprafata ingredientelor
• setati slow cooker-ul pe functia ''Low" si nu ridicati capacul timp de 8 - 9 ore.

Pofta buna!