Rețetă mâncare de năut cu pui la slow cooker Crock-Pot 7.5L Digital by Ramona Duna
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 6 porții: |
• 800 g nǎut la conservǎ, scurs de lichid |
• 500 g piept de pui, tăiat cubulețe |
• 2 linguri ulei de măsline |
• 2 morcovi, tăiați rondele |
• 1 păstârnac, tăiat rondele |
• 60 g praz (partea albă), tăiat felii subțiri |
• 1 tulpinǎ de țelină apio, tăiate cubulețe |
• 3-4 ardei capia sau ardei roșii, curățați de semințe și tăiați în bucăți mari |
• 1/4 linguriță turmeric |
• 250 ml apǎ/supǎ |
• 1/4 linguriță piper negru |
• o legătură pătrunjel, tocat |
• 80 g brânză de capră, sfărâmată (pentru servire) |
Descriere
Rețeta de mâncare de năut cu pui este gata în câțiva pași, iar rezultatul este unul sănătos și gustos. O porție din această mâncare are circa 460 Kcal. Poftă bună!
Mod de preparare
Pasul 1. Adaugă untul ghee sau uleiul de masline în vasul slow cooker-ului.
Pasul 2. Adaugă cubulețele de piept de pui, năutul scurs, morcovii, păstârnacul, prazul, țelina apio și bucățile mari de ardei capia în oală. Completează cu supa, turmericul și piperul negru și amestecă bine toate ingredientele.
Pasul 3. Setează vasul Crockpot pe modul High și gătește timp de 3 ore, până când puiul, năutul și legumele sunt fragede.
Pasul 4. Scoate o parte din bucățile de ardei și puțin din lichidul de gătit din oală și pasează cu un blender, până obții un sos fin.
Pasul 5. Adaugă sosul de ardei obținut înapoi în oală și amestecă bine.
Pasul 6. La servire, presară pǎtrunjel și brânză de capră sfărâmată pe fiecare porție.
Pasul 2. Adaugă cubulețele de piept de pui, năutul scurs, morcovii, păstârnacul, prazul, țelina apio și bucățile mari de ardei capia în oală. Completează cu supa, turmericul și piperul negru și amestecă bine toate ingredientele.
Pasul 3. Setează vasul Crockpot pe modul High și gătește timp de 3 ore, până când puiul, năutul și legumele sunt fragede.
Pasul 4. Scoate o parte din bucățile de ardei și puțin din lichidul de gătit din oală și pasează cu un blender, până obții un sos fin.
Pasul 5. Adaugă sosul de ardei obținut înapoi în oală și amestecă bine.
Pasul 6. La servire, presară pǎtrunjel și brânză de capră sfărâmată pe fiecare porție.
Preparat cu
-500lei
Crock-Pot
Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot
Ideal pentru 10 persoane
Funcție de păstrare la cald
Vas ceramic detașabil
• in stoc
PRP: 899,99lei
399,99lei