Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă supă de cartofi cu bacon și brânză cheddar la Slow Cookerul Crock-pot 7.5L Digital by Bucătar Maniac

Rețetă supă de cartofi cu bacon și brânză cheddar la Slow Cookerul Crock-pot 7.5L Digital by Bucătar Maniac
Rețetă supă de cartofi cu bacon și brânză cheddar la Slow Cookerul Crock-pot 7.5L Digital by Bucătar Maniac Rețetă supă de cartofi cu bacon și brânză cheddar la Slow Cookerul Crock-pot 7.5L Digital by Bucătar Maniac

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg cartofi albi
• 1 ardei kapia roșu
• 1 ceapă mare
• 1 morcov mare
• 300 g afumătură
• o legătură de mărar
• 1 litru de apă
• ½ litru lapte
• 200 ml smântână lichidă
• 2 linguri de ulei
• sare, piper
• chimen măcinat (opțional)

Pentru topping:
• bacon prajit
• brânză cheddar

Descriere

Supa de cartofi cu bacon și brânză cheddar la slow cookerul Crockpot e incredibil de gustoasă și super simplu de preparat. Capacitatea extra-mare a slow cooker-ului Crockpot de 7.5l este ideală pentru familiile mari și ocaziile speciale. Vasul de ceramică termică ajută la omogenizarea temperaturii de gătire, făcând ca aromele să se întrepătrundă perfect. Consumul de energie se apropie de consumul unui bec: între 75 și 150W pentru modul de gătire Low și între 150 și 220W pentru modul de gătire High.

Mod de preparare

1. Căliți o ceapă în 2 linguri de ulei, apoi adăugați-o în slow cooker alături de cartofii tăiați cubulețe, morcovul tăiat rondele și un ardei roșu tăiat mărunt. Condimentați cu chimen măcinat, sare, piper și adăugați câteva bucăți de afumătură. 

2. Puneți un litru de apă, cât să acopere totul, apoi setați Crockpot-ul pe modul High, timp de 4 ore.

3. După 3 ore și jumătate, adăugați lapte, smântână și mărarul tocat mărunt și lăsați totul la fiert până la terminarea timpului de 4 ore.

4. Serviți supa fierbinte, cu bucățele de bacon prăjite crocant și brânză cheddar. 

Este delicioasă!

Preparat cu