Reteta - Supa gulas by Diva in Bucatarie
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 750 g carne vitel |
• 1.7 l supa vita |
• 200 g morcovi |
• 400 g cartofi |
• 2 cepe medii |
• 2 linguri pasta de ardei |
• 2 lingurite boia de ardei dulce |
• 1 lingurita boia de ardei iute |
• 2 catei mari de usturoi pisati |
• 1/2 lingurita chimen macinat |
• 1 lingurita faina |
• 1 frunza dafin |
• 1 lingurita boabe de piper |
• 1 lingurita rasa sare |
Mod de preparare
- Curatam si spalam legumele, apoi tocam ceapa marunt, iar morcovii rondele.
- Tocam cartofii cuburi de marime medie-mica, iar carnea in cuburi.
- Punem in vasul Multicooker Crock-Pot Express ceapa, cartofii, morcovii si adaugam pasta de ardei.
- Punem in vasul boia dulce si iute, faina, usturoiul pisat, sare si boabele de piper.
- Adaugam chimenul macinat si frunza de dafin, apoi bucatile de carne.
- Turnam supa sau apa, avand grija sa nu depasim limita maxima indicata pe interiorul vasului.
- Fixam capacul aparatului punand sageata la inceput in dreptul lacatului deschis si rotind pana ajunge la lacat inchis.
- Pornim aparatul apasand tasta “Supa” (Soup) si va aparea timpul presetat de 30 de minute si presiune High.
- Pentru inceput apare pe ecran functia de incalzire, apoi continua programul de pregatire a supei intr-un interval de doar 30 minute.
- Cand programul s-a terminat eliberam cu grija aburul acumulat, deschizand valva pentru aburi cu ajutorul unei spatule de bucatarie.
- Incredibil cat de repede si de bine a fost fiarta carnea, iar gustul supei gulas a iesit senzational.
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei