Reteta Supa de vitel by Carte de retete
![Reteta Supa de vitel by Carte de retete](/assets/files/thumb/900x450x2/recipe/fdb_1554724611_supa-de-vitel5-rez.jpg)
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 os de vitel cu carne |
• 1 ceapa |
• 1 telina mai mica |
• 2 morcovi |
• sare |
• patrunjel verde |
Mod de preparare
- Legumele se curata si se spala.
- Se introduc in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune impreuna cu osul de vitel.
- Se adauga sare dupa gust si 2,5 litri de apa.
- Se pune capacul in pozitia inchis si se seteaza programul MEAT/STEW, pozitia HIGH si timp de gatire 45 minute.
- Se inchide supapa de abur.
- La expirarea timpului de gatit se mai lasa 10 minute, apoi se elibereaza aburul, folosind o manusa de bucatarie.
- Daca supa nu este clara se poate strecura si se serveste alaturi de bucati de carne si de legume.
- Se poate presara patrunjel verde la final.
Preparat cu
-410lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• Se va livra aproximativ in 10.08.2024
PRP: 999,99lei
589,99lei