Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta - Ciorba radauteana

Reteta - Ciorba radauteana

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• un pui de 1 kg
• 3 morcovi
• 1 pastarnac
• 1 bucata de telina
• 1 ceapa
• 3 galbenusuri de ou
• 200 ml smantana fermentata
• 200 ml smantana lichida
• 3 catei de usturoi
• otet dupa gust
• sare si piper dupa gust
• patrunjel verde tocat marunt

Descriere

Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, sau “oala minune” asa cum i se mai spune beneficiaza de toate functiile de care ai nevoie pentru a economisi timp in bucatarie. Pe scurt: ai 8 setari rapide de gatire si 4 moduri: gatire rapida, gatire lenta, gatire la aburi si saute.

Foloseste setarea soup(supa) si incearca reteta noastra de ciorba radauteana!

Mod de preparare

  • Portioneaza puiul, spala-l si pune-l in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Adauga legumele intregi: ceapa, morcovii, pastarnacul si telina.
  • Adauga 2 l de apa, sare dupa gust si inchide capacul.
  • Inchide supapa de aburi si seteaza programul SOUP pentru 20 de minute.
  • Cand programul s-a terminat, elibereaza aburul, lasa inca 10 minute si apoi deschide capacul.
  • Scoate puiul si legumele si strecoara supa.
  • Seteaza Multicooker-ul pe Keap Warm si pune capacul, astfel zeama va sta fierbinte.
  • Intre timp curata carnea de oase si piele si tai-o marunt.
  • Toaca in cuburi morcovii, telina si pastarnacul.
  • Adauga carnea si morcovii in supa fierbinte.
  • Amesteca galbenusurile cu smantana fermentata si smantana lichida, usturoiul maruntit prin presa si sare dupa gust.
  • Adauga apoi cate un polonic din supa fierbinte, amestecand in continuu, pana cand compozitia din castron devine fierbinte.
  • Rastoarna apoi compozitia cu smantana din castron in oala de ciorba.
  • Adauga otet dupa gust si ciorba e gata!
  • Presara patrunjel verde deasupra si serveste cu paine proaspata si ardei iute.

Preparat cu