Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciorbă de rață cu smântână la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Teo's Kitchen

Rețetă ciorbă de rață cu smântână la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Teos Kitchen
Rețetă ciorbă de rață cu smântână la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Teos Kitchen Rețetă ciorbă de rață cu smântână la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Teos Kitchen Rețetă ciorbă de rață cu smântână la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Teos Kitchen Rețetă ciorbă de rață cu smântână la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Teos Kitchen

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 500 gr.carne de râță (piept, pulpe, tacâm)
• 1 morcov mare (2 dacă sunt mai mici)
• 1 poastarnac
• 1 țelină mică
• ½ ardei roșu
• ½ ardei verde
• 1 legătură ceapă verde
• 50g orez
• 300ml borș sau zeamă de varză
• sare și piper după gust
• 1 legătură verdeață (tarhon, pătrunjel)
• 300g smântână
• 3 gălbenușuri
• 2 litri apă

Descriere

Pregătește o ciorbă delicioasă de rață cu smântână, mai rapid, la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot folosind programul Soup presetat. Urmărește pașii rețetei pregătite de Teo's Kitchen! 

Mod de preparare

  • Punem carnea de rață în vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune și turnăm deasupra 2 litri de apă
  • Condimentăm cu sare și piper după gust
  • Închidem capacul și valva de aburi și selectăm programul Meat/Stew, presiune HIGH și timpul de gătire 35 minute
  • După ce programul s-a terminat, așteptăm 10-15 minute pentru eliberarea naturală a presiunii, apoi eliberăm aburul și desfacem capacul
  • Scoatem carnea de rață, o tăiem în bucăți de mărimi potrivite 
  • O punem înapoi în oală
  • Adaugăm în supă legumele tocate cubulețe, inclusiv verdețurile (ceapă verde, tarhon, patrunejel) și condimentăm cu sare și piper după gust
  • Punem și borșul sau zeama de varză
  • Închidem capacul și valva pentru aburi
  • Selectăm programul Soup, presiune HIGH, pentru 15 minute.
  • Între timp, amestecăm smântâna și gălbenușurile într-un bol încăpător
  • Când programul s-a terminat, eliberăm presiunea cu grijă, deschidem capacul
  • Punem câte un polonic de supă fierbinte în bolul cu smântână și amestecăm
  • Adaugăm 3-4 polonice de supă în amestecul de smântână, apoi turnăm totul în oală
  • Astfel ne asigurăm că smântâna și oul nu se strâng în ciorbă