Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta - Ciorba de pui cu rosii si taietei by Rocsy in bucatarie

Reteta - Ciorba de pui cu rosii si taietei by Rocsy in bucatarie
Reteta - Ciorba de pui cu rosii si taietei by Rocsy in bucatarie Reteta - Ciorba de pui cu rosii si taietei by Rocsy in bucatarie Reteta - Ciorba de pui cu rosii si taietei by Rocsy in bucatarie

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 bucati de pui (2 pulpe superioare, 2 pulpe inferioare)
• 1 gogosar
• 1 morcov
• ½ radacina patrunjel
• ½ radacina pastarnac
• 1 ceapa mica
• 600 g rosii de gradina
• ½ legatura patrunjel verde
• sare si piper dupa gust
• 1 lingura amestec de legume natural
• o cana cu bors de casa
• o mana de taitei cu ou

Mod de preparare

  • Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf si le spalati bine.
  • Puneti rosiile intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie.
  • Le lasati sa se racoreasca, le decojiti de pielita, indeparatati cotoarele si le dati in blender pana obtineti o pasta.
  • Ceapa curatata o tocati marunt, gogosarul curatat de cotor si seminte il taiati cubulete.
  • Radacinile de pastarnac si patrunjel le curatati si le taiati marunt, iar morcovul decojit il dati pe razatoarea cu ochiuri mari.
  • Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
  • Puneti ceapa, morcovul, radacinoasele, gogosarul, le amestecati.
  • Adaugati bucatile de pui si rosiile pasate.
  • Turnati apa, dar sa mai ramana cam un deget pana la linia de maxim.
  • Presarati sare, piper si amestecul de legume.
  • Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat si aveti grija ca supapa de abur sa fie inchisa.
  • Setati functia SOUP, un timp de 40 de minute, presiune High si apoi apasati butonul START/STOP.
  • Intai o sa scrie HEAT pe ecran, adica aparatul se incalzeste in acest timp, apoi o sa va afiseze timpul setat.
  • Cu 15 minute inainte de terminarea timpului, cu o manusa de bucatarie, deschideti supapa de abur, lasati sa se elibereze. 
  • Indepartati capacul, turnati borsul fiebinte, puneti taiteii si amestecati.
  • Puneti iar capacul, il blocati, inchideti si supapa si lasati sa fiarba pana se termina tot timpul.
  • Cand este gata apasati butonul START/STOP.
  • Deschideti iar supapa de abur sa se elibereze si indepartati capacul.
  • Presarati patrunjelul verde tocat deasupra, apoi serviti.