Reteta Ciorba de miel cu smantana si tarhon
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 800 g carne de miel cu os pentru ciorba | 
| • 1 morcov | 
| • 1 pastarnac | 
| • 1 ceapa | 
| • ½ telina mica | 
| • 300 ml bors | 
| • 2 oua | 
| • 100 g smantana | 
| • 50 g orez | 
| • sare dupa gust | 
| • 1 lgt piper cu lamaie | 
| • 1 lgt nucsoara rasa | 
| • 1 lgt frunze de coriandru uscat | 
| • tarhon proaspat si patrunjel verde | 
Mod de preparare
- Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.
- Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.
- Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.
- Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
- Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.
- Seteaza programul Soup pentru 15 minute.
- Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.
- Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.
- La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.
Preparat cu
-400lei
    Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
                                
                • in stoc
                
                
                
                        
    
                
                            
        
                
                        
                
        
    
        
                    PRP: 999,99lei                    
                
                        
            
                599,99lei            
            
            
         
            
 
                 
             
                    
                         
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    