Reteta Ciorba de miel cu smantana si tarhon
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 800 g carne de miel cu os pentru ciorba |
| • 1 morcov |
| • 1 pastarnac |
| • 1 ceapa |
| • ½ telina mica |
| • 300 ml bors |
| • 2 oua |
| • 100 g smantana |
| • 50 g orez |
| • sare dupa gust |
| • 1 lgt piper cu lamaie |
| • 1 lgt nucsoara rasa |
| • 1 lgt frunze de coriandru uscat |
| • tarhon proaspat si patrunjel verde |
Mod de preparare
- Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.
- Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.
- Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.
- Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
- Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.
- Seteaza programul Soup pentru 15 minute.
- Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.
- Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.
- La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei
