Rețetă ciorbă de fasole păstăi cu afumătură la Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
15m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• aprox. 600g fasole galbenă păstăi |
• 1 ceapă galbenă |
• 1 păstârnac |
• 1 rădăcină de pătrunjel |
• 3 morcovi |
• ½ ardei roșu gras |
• 1 bucată de afumătură (aprox. 150g) |
• aprox. 200 ml suc de roșii |
• sare |
• piper |
• mix de legume uscate (cu eticheta curată) |
• 2 – 2,5l apă |
• + 2-3 linguri de smântână (opțional) |
• + frunze de pătrunjel |
Descriere
Gustul de carne afumată, suculentă, cu siguranță îți va aduce aminte de copilărie, în special de mâncărurile bunicii. Descoperă o rețetă delicioasă de ciorbă de păstăi cu afumătură, ușor de făcut și pe care, cu siguranță, o vei face de mai multe ori!
Mod de preparare
1. Prima dată, ocupă-te de fasole. Poți folosi fasole congelată pe care să o lași la decongelat, peste noapte, în frigider sau fasole proaspătă.
2. Apoi, ocupă-te de legume. Curăță-le, spală-le și taie-le în bucățele potrivite. Le poți tăia în cubulețe mici, iar ceapa o poți toca mărunt. Desigur, poți adapta modul de tăiere la dimensiunile pe care le preferați. Acum, poți pune fasolea și legumele tăiate în vasul multicooker-ului.
3. Adaugă bucata de afumătură, sosul de roșii, condimentele și apa.
4. Închide capacul și supapa de aburi și setează oala pe funcția SOUP pentru 15 minute. Când programul s-a terminat, lasă oala 10 minute (să se depresurizeze parțial). Apoi, deschide supapa de aburi (cu mare grijă) și, în cele din urmă, capacul.
5. Curăță carnea de pe oase și pune carnea înapoi în ciorbă. Dacă este nevoie, potrivește gustul ciorbei cu condimente.
2. Apoi, ocupă-te de legume. Curăță-le, spală-le și taie-le în bucățele potrivite. Le poți tăia în cubulețe mici, iar ceapa o poți toca mărunt. Desigur, poți adapta modul de tăiere la dimensiunile pe care le preferați. Acum, poți pune fasolea și legumele tăiate în vasul multicooker-ului.
3. Adaugă bucata de afumătură, sosul de roșii, condimentele și apa.
4. Închide capacul și supapa de aburi și setează oala pe funcția SOUP pentru 15 minute. Când programul s-a terminat, lasă oala 10 minute (să se depresurizeze parțial). Apoi, deschide supapa de aburi (cu mare grijă) și, în cele din urmă, capacul.
5. Curăță carnea de pe oase și pune carnea înapoi în ciorbă. Dacă este nevoie, potrivește gustul ciorbei cu condimente.
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei