Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Salata de boeuf gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Laura's Sweets

Salata de boeuf gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets
Salata de boeuf gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Salata de boeuf gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Salata de boeuf gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Salata de boeuf gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Salata de boeuf gatita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg carne de vita (usor impanata)
• 4 - 5 cartofi medii
• 3 morcovi
• 1 cana cu mazare congelata
• 1 borcan 300 gr.castraveti in otet
• 1 borcan 400 gr.gogosari in sos de mustar
• condimente pentru carne de vita
• 2 l apa plata
• sare

Pentru maioneza:
• 2 oua de gaina
• 400 ml ulei de floarea soarelui
• zeama lamaie
• sare

Descriere

Se apropie sarbatorile, asa ca salata de boeuf nu poate lipsi! Laura's Sweets iti arata cum o poti pregati in doar 30 de minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune!

Mod de preparare

  • Curata cartofii si morcovii si spala-i bine
  • Condimenteaza carnea cu sare
  • Adauga in vasul Multicookerului Crock-Pot Express legumele, carnea si 2L de apa, iar apoi adauga sarea si condimentele
  • Aseaza capacul, inchide-l si inchide si supapa de aburi
  • Selecteaza functia Meat/Stew, presiune High, timp 30 de minute si apasa tasta Start
  • Dupa ce acest timp a trecut, deconecteaza Multicookerul de la priza si deschide cu mare grija supapa de aburi, folosind o manusa si un cleste de bucatarie, dar asta dupa ce ai asteptat 15-20 de minute
  • Deschide capacul, adauga mazarea congelata si las-o acolo timp de 5-10 minute
  • Scoate legumele si carnea intr-un vas. Zeama o poti pastra si folosi pentru o supa gustoasa
  • Curata carnea de zgarciuri si toac-o marunt
  • Toaca la fel si morcovii, castravetii, cartofii si gogosarii
  • Pune toate ingredientele intr-un vas incapator si amesteca cu ajutorul unei palete, condimenteaza si potriveste gustul cu sare, acreala, etc
  • Separat, dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud, pregateste o maioneza, adaugand treptat ulei si zeama de lamaie
  • Cantitatea de maioneza folosita poate varia in functie de preferinta
  • Adauga jumatate din maioneza peste ingrediente si amesteca bine
  • Aseaza salata pe un platou, da-i o forma si imbraca in restul de maioneza
  • Pune salata de boeuf la rece, in frigider si orneaza dupa cum doresti

Pofta buna!