Reteta Tarta fara aluat cu spanac, telemea si rosii uscate
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• cateva rosii uscate in ulei |
• 50 g baby spanac |
• 1 fir de ceapa verde |
• 2 oua |
• 100 g telemea |
• 100 g smantana de gatit |
• sare si piper dupa gust |
Descriere
Un mic dejun delicios si plin de vitamine gata in numai 5 minute! Facuta la aburi cu ajutorul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, tarta cu spanac este pe placul copiilor mei! Incearca si tu reteta de mai jos!
Mod de preparare
- Amesteca ouale cu smantana de gatit si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
- Adauga spanacul taiat, rosiile uscate in ulei taiate cubulete si ceapa verde tocata rondele.
- Pune apoi branza telemea sfaramata cu furculita si amesteca bine compozitia.
- Rastoarn-o apoi intr-o tava de tarta cu diametrul de 18 cm.
- In vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune gratarul de inox, adauga o cana cu apa si apoi asaza tava deasupra.
- Acopera tava cu o hartie de copt si inchide capacul.
- Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
- Seteaza programul STEAM, presiune Low si timpul 5 minute.
- Cand programul s-a terminat, elibereaza aburii apoi deschide capacul si ridica cu grija hartia de copt.
- Ai grija la aburii fierbinti si scoate usor tava cu ajutorul unui prosop de bucatarie.
- Pune tarta pe o farfurie si serveste-o calda sau rece.
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei