Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Tarta fara aluat cu spanac, telemea si rosii uscate

Reteta Tarta fara aluat cu spanac, telemea si rosii uscate
Reteta Tarta fara aluat cu spanac, telemea si rosii uscate Reteta Tarta fara aluat cu spanac, telemea si rosii uscate

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• cateva rosii uscate in ulei
• 50 g baby spanac
• 1 fir de ceapa verde
• 2 oua
• 100 g telemea
• 100 g smantana de gatit
• sare si piper dupa gust

Descriere

Un mic dejun delicios si plin de vitamine gata in numai 5 minute! Facuta la aburi cu ajutorul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, tarta cu spanac este pe placul copiilor mei! Incearca si tu reteta de mai jos!

Mod de preparare

  • Amesteca ouale cu smantana de gatit si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • Adauga spanacul taiat, rosiile uscate in ulei taiate cubulete si ceapa verde tocata rondele.
  • Pune apoi branza telemea sfaramata cu furculita si amesteca bine compozitia.
  • Rastoarn-o apoi intr-o tava de tarta cu diametrul de 18 cm.
  • In vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune gratarul de inox, adauga o cana cu apa si apoi asaza tava deasupra.
  • Acopera tava cu o hartie de copt si inchide capacul.
  • Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
  • Seteaza programul STEAM, presiune Low si timpul 5 minute.
  • Cand programul s-a terminat, elibereaza aburii apoi deschide capacul si ridica cu grija hartia de copt.
  • Ai grija la aburii fierbinti si scoate usor tava cu ajutorul unui prosop de bucatarie.
  • Pune tarta pe o farfurie si serveste-o calda sau rece.

Preparat cu

-220lei