Reteta Pulpe de rata cu varza rosie
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 pulpe mari de rata |
• 1 varza rosie |
• 3 linguri ulei de masline |
• 1 cubulet de unt |
• 100 ml vin rosu |
• 3 linguri otet de cidru |
• sare si piper dupa gust |
• 1 ceapa mare |
• 1 lingurita piper cu lamaie |
• 2 lingurite zahar |
• 1/2 nucsoara rasa |
Mod de preparare
- Curata pulpele de rata de grasimea in exces si pune-o deoparte.
- In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune uleiul de masline, cubuletul de unt si grasimea oprita de la pulpe.
- Seteaza programul Brown/Sote pentru 15 minute.
- Pune pulpele de rata cu pielea in jos si lasa-le la prajit pe ambele parti, pana se rumenesc.
- Scoate-le apoi pe o farfurie, scoate si jumarile care s-au format de la grasimea de rata si adauga apoi ceapa taiata solzisori si amesteca pana se inmoaie usor.
- Pune varza tocata fideluta, amesteca bine si adauga vinul rosu si otetul de cidru.
- Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga zaharul, nucsoara si piperul cu lamaie.
- Pune deasupra pulpele de rata si inchide capacul.
- Inchide supapa de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 40 de minute.
- Dupa ce programul s-a terminat aparatul intra automat p emodul Keep Warm, moment in care este bine sa il lasam asa pentru 10-15 minute, apoi se elibereaza presiunea si se deschide capacul.
- Serveste pulpele de rata cu varza rosie cu felii de paine proaspata, este delicioasa!
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei