Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Omleta la aburi cu sunca si cascaval

Reteta Omleta la aburi cu sunca si cascaval
Reteta Omleta la aburi cu sunca si cascaval Reteta Omleta la aburi cu sunca si cascaval

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 100 g sunca feliata de curcan
• 1 ceapa rosie
• marar tocat
• 2 oua
• 50 g cascaval ras
• 50 g mozzarella rasa
• 100 g smantana de gatit
• sare si piper dupa gust

Descriere

Micul dejun nu poate fi mai rapid de-atat! Gata in maxim 10 minute, sanatos, facut la aburi cu ajutorul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Mod de preparare

  • Amesteca ouale batute cu smantana de gatit, condimenteaza dupa gust cu sare si piper si adauga cascavalul si mozzarella rasa.
  • Pune apoi sunca taiata cubulete, ceapa rosie tocata marunt si mararul tocat.
  • Amesteca bine cu o furculita si toarna compozitia intr-o tava rotunda de 18 cm diametru.
  • Pune in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune gratarul de inox, adauga o cana cu apa si pune forma inauntru.
  • Acopera tava cu o hartie de copt si pune capacul aparatului, apoi inchide supapa de aburi.
  • Seteaza programul STEAM, presiune Low si timpul 10 minute.
  • Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi si serveste omleta calda, cu o felie de paine prajita.