Reteta Omleta la aburi cu sunca si cascaval
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 100 g sunca feliata de curcan |
• 1 ceapa rosie |
• marar tocat |
• 2 oua |
• 50 g cascaval ras |
• 50 g mozzarella rasa |
• 100 g smantana de gatit |
• sare si piper dupa gust |
Descriere
Micul dejun nu poate fi mai rapid de-atat! Gata in maxim 10 minute, sanatos, facut la aburi cu ajutorul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Mod de preparare
- Amesteca ouale batute cu smantana de gatit, condimenteaza dupa gust cu sare si piper si adauga cascavalul si mozzarella rasa.
- Pune apoi sunca taiata cubulete, ceapa rosie tocata marunt si mararul tocat.
- Amesteca bine cu o furculita si toarna compozitia intr-o tava rotunda de 18 cm diametru.
- Pune in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune gratarul de inox, adauga o cana cu apa si pune forma inauntru.
- Acopera tava cu o hartie de copt si pune capacul aparatului, apoi inchide supapa de aburi.
- Seteaza programul STEAM, presiune Low si timpul 10 minute.
- Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi si serveste omleta calda, cu o felie de paine prajita.
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei