Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Chilli con carne

Reteta Chilli con carne

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 800 g carne tocata de vita
• 1 ceapa mare rosie
• 3 catei de usturoi
• 1 ardei gras verde
• 500 g rosii in bulion
• 400 g fasole rosie la conserva
• 1 lingurita pudra de chilli
• 1 lingurita oregano uscat
• ½ lingurita chimion
• 3 linguri ulei de masline
• sare si piper dupa gust
• patrunjel verde
• cheddar ras si nachos pentru servit

Mod de preparare

  • Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start.
  • Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si soteaza-le putin.
  • Adauga apoi ardeiul gras tocat cubulete, dupa care pune carnea de vita.
  • Amesteca bine si lasa sa se soteze pana se termina programul setat.
  • Adauga sosul de rosii, condimentele, amesteca si inchide capacul.
  • Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
  • Seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.
  • Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi, deschide capacul si adauga fasolea rosie din conserva, scursa bine.
  • Seteaza din nou programul Brown/Sote pentru 5 minute ca sa mai fiarba putin mancarea.
  • La final presara patrunjel verde si serveste chilli con carne cu branza cheddar rasa si nachos.