Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Express cu gatire sub presiune by Rocsy in Bucatarie

Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Express cu gatire sub presiune by Rocsy in Bucatarie
Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Express cu gatire sub presiune by Rocsy in Bucatarie Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Express cu gatire sub presiune by Rocsy in Bucatarie Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Express cu gatire sub presiune by Rocsy in Bucatarie Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Express cu gatire sub presiune by Rocsy in Bucatarie

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 pulpe de rata
• 500 gr.ciuperci brune
• 1 morcov
• 1 ceapa
• 1 catel mare de usturoi
• 150 ml smantana de gatit
• 1 lingura parmezan ras
• sare
• piper
• rozmarin uscat
• 1 lingurita rasa amestec ierburi aromatice
• patrunjel verde

Descriere

O reteta tare laudata si pe bune dreptate! Rocsy in bucatarie a pus Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la treaba si rezultatul a fost unul delicios: pulpe de rata fragede si gustoase cu ciuperci brune si smantana, gata in doar 35 de minute!

Mod de preparare

  • Parleste pulpele pe flacara aragazului si spala-le bine
  • Decojeste morcovul si taie-l rondele
  • Curata ceapa si toac-o marunt, iar usturoiul curata-l si taie-l in patru
  • Spala ciupercile si taie-le felii
  • Seteaza Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe functia Brown/Saute, timpul de 10 minute si apasa butonul Start/Stop
  • Pune pulpele si rumeneste-le pe ambele parti, aproximativ 5 minute, apoi scoate-le pe un platou
  • Adauga ciupercile, ceapa, morcovul si soteaza-le in cele 5 minute ramase
  • Presara sare, piper, rozmarin si ierburile aromatice
  • Aseaza pulpele peste ciuperci si presara si peste ele sare si piper
  • Pune capacul si pozitioneaza-l in pozitia inchis si inchide supapa de aburi
  • Seteaza functia Meat/Stew, presiunea HIGH si timpul de 35 de minute si apasa butonul Start/Stop
  • Cand timpul a expirat, mai asteapta 10 minute pentru ca presiunea sa se elibereze natural
  • Deschide capacul si adauga smantana, usturoiul si parmezanul ras
  • Apasa iar butonul Brown/Saute, timpul de 2 minute si butonul Start/Stop
  • Amesteca bine cu o paleta de lemn sau silicon. Trebuie sa dea doar cateva clocote pentru a se ingrosa sosul
  • Serveste preparatul cald, presarat cu patrunjel verde tocat

Pofta buna!