Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun

Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun
Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h:30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g faina alba tip 000
• 10 g drojdie uscata
• 1 lingurita cu varf sare
• 1 lingurita zahar
• 280 ml apa calda
• 30 ml ulei de floarea soarelui
• seminte de floarea soarelui

Descriere

Foarte multi dintre voi ati intrebat cum preparam paine la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, asa ca Retete Papa Bun a decis sa va ajute cu o reteta delicioasa!

Mod de preparare

  • Pune intr-un bol drojdia impreuna cu zaharul, o lingura de faina si 30 ml apa calda
  • Omogenizeaza si lasa amestecul sa creasca, aproximativ 15 minute
  • Intr-un bol pune faina, sarea si amestecul cu drojdie. Incepe sa adaugi treptat apa calda, omogenizand. Dupa ce ai pus apa, framanta aluatul cu mana, pentru 5 mnute, ajutandu-te de ulei
  • Aduni aluatul, ii dai forma rotunda, acoperi bolul cu un servet si lasi la loc cald pana cand isi dubleaza volumul, aproximativ o ora
  • Pregateste vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune punand hartie pentru copt. Pune aluatul in vas, cresteaza suprafata trecand de 2 ori lama cutitului un centrimetru din aluat si presara seminte de floarea soarelui
  • Seteaza din meniul aparatului programul Slow Cooker, presiune High, timp 2:30. Pune capacul vasului, avand grija ca supapa sa fie pe pozitia deschis
  • Apasa Start
  • La finalul programului Multicookerul Crock-Pot va emite un semnal sonor
  • Scoate painea cu ajutorul hartiei pentru copt si transfer-o in cuptorul pe care l-ai preincalzit in prealabil
  • Las-o la copt pentru 15 minute la 200 grade, program cu ventilatie pentru ca painea sa formeze o crusta absolut delicioasa! 

Pofta buna!