Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Friptura Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teo's Kitchen

Reteta Friptura Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen
Reteta Friptura Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Reteta Friptura Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Reteta Friptura Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Reteta Friptura Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Reteta Friptura Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 350g muschiulet porc
• 350g ceafa porc
• 300 g cârnați
• 350g fleica
• 1 capatana de usturoi
• 5 linguri untura
• sare, piper dupa gust
• 2 foi dafin
• cateva boabe de ienibahar
• 100ml apa
• 100ml vin alb

Descriere

Nimic nu ne duce cu gandul la sarbatori mai tare decat pomana porcului, mirosul de friptura si aroma vinului fiert! Iata ca Teo's Kitchen te ajuta sa aduci aceasta experienta la tine acasa, cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune!

Mod de preparare

  • Primul lucru pe care il facem este sa spalam bine carnea si sa o taiem in cuburi potrivite. Apoi, taie carnatii in rondele, curata usturoiul si trece-l prin presa. Acum, amesteca usturoiul cu apa si vinul
  • Alege functia BROWN/SAUTE a Multicookerului Crock-Pot si adauga untura. Cand aceasta s-a topit, adauga carnea si amesteca pana cand aceasta este rumenita pe toate partile - 10-15 minute
  • Adauga sare, piper, foile de dafin si boabele de ienibahar. Soteaza pentru inca 2-3 minute si apoi adauga amestecul de apa, vin si usturoi
  • Inchide capacul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, inchida si valva pentru presiune si alege functia STEW. Pe ecran va aparea mesajul HEAT, ceea ce inseamna ca aparatul se incalzeste si acumuleaza presiune. Cand s-a incalzit, va afisa timpul de 35 de minute si presiune HIGH
  • Dupa ce cele 35 de minute au expirat, Multicookerul intra singur in functia KEEP WARM ce pastreaza mancarea calda pana in momentul servirii
  • Lasa presiunea sa se elibereze natural, nu atinge aparatul si ocupa-te intre timp de mamaliga
  • Cand mamaliga e gata, deschide valva Multicookerului Crock-Pot Express cu ajutorul unui cleste de bucatarie
  • Serveste cu placere!

Pofta buna!