Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta focaccia cu rozmarin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel

Reteta focaccia cu rozmarin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel
Reteta focaccia cu rozmarin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel Reteta focaccia cu rozmarin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel Reteta focaccia cu rozmarin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel Reteta focaccia cu rozmarin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 g faina alba
• 1 lingura ulei de masline
• 150 ml apa calduta
• 1/2 lingurita zahar
• 1 lingurita sare
• 1 lingurita drojdie uscata

In plus:
• sare
• rozmarin uscat
• 2-3 linguri ulei de masline

Descriere

Dulciuri fel de fel raspunde provocarii de a prepara cea mai delicioasa focaccia cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si iti aduce o reteta minunata!

Mod de preparare

  • Intr-un castron, amesteca faina cu drojdia uscata, cu zaharul si sarea. Adauga apa si uleiul si framanta un aluat omogen, moale dar nelipicios
  • Pune aluatul intr-o tava (18cm diametru) tapetata cu hartie de copt si intinde-l bine cu mana. Dupa ce ai intins aluatul, incepe sa faci mici gropite in aluat cu varful degetelor. Repartizeaza uniform deasupra uleiul de masline, sarea si rozmarinul uscat. Lasa sa se odihneasca putin la loc caldut
  • In vasul Multicookerului Crock-Pot Express pune o cana cu apa si aseaza gratarul din dotarea aparatului. Tava cu aluat pentru focaccia invelita bine in hartie de copt o asezam in vas, pe gratar
  • Inchide capacul si roteste-l in pozitia INCHIS. Inchide si supapa de presiune si seteaza programul MANUAL, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute si apasa tasta START/STOP
  • Dupa ce timpul de gatire expira, se va auzi un semnal sonor si aparatul va intra automat in modul de pastrare la cald
  • Deschide supapa de aburi cu ajutorul unei spatule. Deschide capacul si scoate cu grija vasul din interior. Lasa putin la racit, apoi scoate focaccia pe un gratar
  • In aceasta faza, focaccia nu este rumena ca atunci cand este coapta in cuptor, dar este moale si perfect gatita. Daca doresti sa fie rumena, o poti pune 20 de minute la cuptor la 200 de grade pentru a obtine acea coaja crocanta

Pofta buna!