Reteta - Somon la aburi cu salsa de mango
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Ingrediente: |
• 2 fileuri de somon |
• sare |
• piper cu lamaie |
• susan alb si negru |
• 1 lingura ulei de masline |
Salsa: |
• 1 mango |
• 1 portocala |
• o mana de salata |
• 1 avocado |
• 1 ceapa rosie |
• o mana de rosii cherry |
• 2 linguri zeama de lamaie |
• 3 linguri ulei de masline |
• sare si piper |
Descriere
Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune are 4 moduri de preparare - gătit rapid (sub presiune), gatire lentă, saute sau abur. de asemenea are 8 setări rapide de gătit pentru o varietate de mese rapide și sănătoase, prin simplă atingere a unui buton. Capacul cu închidere etanș permite gatirea intr-un timp foarte scurt, sub presiune.
Mod de preparare
- Se unge fileul de somon cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie si se presara cu susan.
- Se asaza pe gratarul de gatit la aburi in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
- Se pune o cana de apa in vas si se inchide capacul.
- Se inchide supapa de aburi si se seteaza programul Steam pentru 7 minute, presiune High.
- Intre timp se pregateste salata: se pune intr-un castron salata verde tocata marunt, mango taiat cubulete, portocala taiata cubulete, rosiile cherry taiate in patru, ceapa rosie tocata marunt si avocado taiat cuburi.
- Se stropeste cu zeama de lamaie, ulei de masline si sare si piper dupa gust.
- Se amesteca salata.
- Cand programul s-a terminat se elibereaza supapa pentru aburi si se scoate pestele cu grija si se serveste alaturi de salata.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei