Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Somon la aburi cu salsa de mango

Reteta - Somon la aburi cu salsa de mango

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente:
• 2 fileuri de somon
• sare
• piper cu lamaie
• susan alb si negru
• 1 lingura ulei de masline

Salsa:
• 1 mango
• 1 portocala
• o mana de salata
• 1 avocado
• 1 ceapa rosie
• o mana de rosii cherry
• 2 linguri zeama de lamaie
• 3 linguri ulei de masline
• sare si piper

Descriere

Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune are 4 moduri de preparare - gătit rapid (sub presiune), gatire lentă, saute sau abur. de asemenea are 8 setări rapide de gătit pentru o varietate de mese rapide și sănătoase, prin simplă atingere a unui buton. Capacul cu închidere etanș permite gatirea intr-un timp foarte scurt, sub presiune.

Mod de preparare

  • Se unge fileul de somon cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie si se presara cu susan.
  • Se asaza pe gratarul de gatit la aburi in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Se pune o cana de apa in vas si se inchide capacul.
  • Se inchide supapa de aburi si se seteaza programul Steam pentru 7 minute, presiune High.
  • Intre timp se pregateste salata: se pune intr-un castron salata verde tocata marunt, mango taiat cubulete, portocala taiata cubulete, rosiile cherry taiate in patru, ceapa rosie tocata marunt si avocado taiat cuburi.
  • Se stropeste cu zeama de lamaie, ulei de masline si sare si piper dupa gust.
  • Se amesteca salata.
  • Cand programul s-a terminat se elibereaza supapa pentru aburi si se scoate pestele cu grija si se serveste alaturi de salata.