Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Somon cu sos de mustar si smantana cu sparanghel

Reteta Somon cu sos de mustar si smantana cu sparanghel

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 file de somon
• 2 linguri ulei de masline
• sare si piper dupa gust
• 1 lingurita oregano uscat
• o mana rosii cherry micute
• 200 ml smantana de gatit
• 50 ml suc de portocale
• 2 lingurite mustar
• marar proaspat
• fulgi de chilli dupa gust
• cateva felii de lamaie bio
• sparanghel pentru servit

Mod de preparare

  • Amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, sucul de portocala si sare si piper dupa gust.
  • Stropeste somonul cu ulei de masline, presara deasupra sare si piper si oregano uscat.
  • In vasul Multicooker-ului Express cu gatire sub presiune pune sosul de smantana, adauga rosiile cherry si pune somonul deasupra.
  • Pune peste somon cateva rondele de lamaie si inchide capacul si supapa de aburi.
  • Seteaza programul Manual pentru 5 minute.
  • Cand programul s-a terminat aparatul intra automat pe modul Keep Warm si lasa-l asa 10 minute.
  • Deschide apoi supapa de aburi si scoate capacul.
  • Presara deasupra marar proaspat si serveste somonul cu sparanghel tras la tigaie in putin unt si usturoi.