Reteta Plachie picanta de peste cu mamaliguta
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 file dorada |
• 1 ceapa rosie |
• 1 ardei capia |
• 1 ardei gras verde |
• 4 catei de usturoi |
• 200 ml suc de rosii |
• 100 ml vin alb |
• cateva rondele de ardei iute |
• 3 linguri ulei de masline |
• 2 foi de dafin |
• 3 crengute de cimbru |
• 2 crengute de oregano proaspat |
• cateva felii de lamaie |
• sare si piper dupa gust |
• 1 lingurita oregano uscat |
• cateva fire de chivas |
Mod de preparare
- Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 10 minute.
- Cand s-a incins adauga ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat marunt.
- Caleste-le cateva minute, apoi adauga ardeiul gras rosu si verde si ardeiul iute si amesteca pana se inmoaie putin.
- Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga vinul alb si sucul de rosii.
- La finalul programului pune frunzele de dafin, crengutele de cimbru si de oregano proaspete.
- Stropeste fileurile de peste cu ulei de masline si presara pe ele sare, piper si oregano uscat dupa gust.
- Pune pestele in vas peste sosul de legume, iar deasupra asaza felii de lamaie bio, netratata.
- Inchide capacul si supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew, Presiune Low si timpul de 10 minute.
- Cand programul s-a terminat, Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune intra automat pe modul Keep Warm.
- Lasa-l asa 10 minute, apoi elibereaza aburul si deschide capacul.
- Serveste plachia picanta de peste cu mamaliguta si chivas toca deasupra.
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei